Haberler

Düğünde "Maganda Kurşunuyla" Vurulan Çocuk Öldü

Afyonkarahisar'da bir düğünde açılan ateş sonucu 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da bir düğünde açılan ateş sonucu 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Nuribey beldesinde önceki gün bir düğünde, havaya açılan ateş sonucu Yusuf Baylan (13), Ekrem Evkin (13), Harun Güleç (13) ve Halil Kaya (24) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Afyon Kocatepe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yusuf Baylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavileri süren diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

-"Sanki savaş alanı gibiydi"

Yusuf Baylan'ın babası İsmail Baylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, düğün töreni sırasında çocukların oyun oynadıklarını söyledi.

Törende birden çok sayıda tabanca ve tüfekle havaya ateş açıldığını belirten baba Baylan, "Her çeşit silah vardı. Ortalığı kavuruyorlardı. Sanki savaş alanı, sanki şimşek çakar gibiydi. 4 kişiyi anında vurdular" dedi.

Baylan, oğlunun bir anda kanlar içinde gördüğünü ifade ederek, "Kucağıma aldım taksiye bindirdim. Salar köyünde ambulans karşıladı ve burada araca bindirdik. O ana kadar oğlum nefes alıyordu" diye konuştu.

-"Tek çocuğumdu"

Düğünlerde silahların kullanılmasının yasaklanmasını isteyen Baylan, "Tek çocuğumdu. Düğünlerde silahların işi ne? Bu konuda gerekli denetimlerin ve yaptırımların uygulanmasını istiyoruz. Bizim canımız yandı başkalarınınki yanmasın" ifadelerini kullandı.

Babaanne Huriye Baylan ise olayın takipçisi olacağını ve torurunun ölümünün hesabını sonuna kadar sorulacağını ifade ederek, düğün törenlerinde silahların bir an önce susturulması gerektiğini kaydetti.

Jandarma ekipleri, olaya ilişkin 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden İsmail D,  çıkarıldığı mahekemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Baylan Halil Kaya Kocatepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title