Haberler

Düğün Takılarını Çalan Kadın Tutuklandı

Mut ilçesinde düğünde takılması için alınan yaklaşık 30 bin lira değerindeki altınlar ile bir miktar parayı çaldığı tespit edilen kadın tutuklandı.

Mut ilçesinde düğünde takılması için alınan yaklaşık 30 bin lira değerindeki altınlar ile bir miktar parayı çaldığı tespit edilen kadın tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, nikahları daha önce kıyılan Hüseyin (23) ile Olcay Vural (23) çifti, düğün günü hazırlık yaparken törende takılacak takıları ve içinde para bulunan bir çantayı gelinin babasının evine bıraktı. O esnada evdeki kalabalıktan yararlanarak içeri giren Ayşe K, içinde 30 bin lira değerindeki altınlar ile 6 bin 125 lira bulunan çantayı alarak kaçtı.

Eve döndüklerinde takıları ve paraları yerinde bulamayan gelin ile damat, durumu polise bildirdi. Olay yerinde parmak izi incelemesi yapan ve ev sahibinin şüphelendiği bir kadının eşkal bilgisini alan ekipler araştırma başlattı.

Ekiplerin çalışması sonucu hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen Ayşe K. (26) yakalandı. Hırsızlık suçundan 21 suç kaydı olduğu belirlenen zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Zanlının evinde yapılan aramada bulunan altın ve paralar sahiplerine teslim edildi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Mut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title