Haberler

Düğün Takılarını Çalan Hırsız Yakalandı

Mersin’in Mut ilçesinde gelinin babasının evinden 30 bin lira değerindeki takıları ile 6 bin 125 lirayı çalan hırsız yakalandı.

Mersin'in Mut ilçesinde gelinin babasının evinden 30 bin lira değerindeki takıları ile 6 bin 125 lirayı çalan hırsız yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Karşıyaka Mahallesi Yankı Sokak 17 nolu evde meydana geldi. Hüseyin Vural (23) ile Olcay Vural (23), 9 Ağustos 2014 Cumartesi akşamı Mersin'in Mut ilçesinde düğün yapmak için hazırlık yaptı. Çift, gelin Olcay Vural'ın babası Ömer Yılmaz'ın evine düğünde takılacak takıları ve para çantasını bırakıp gittiler. Bu arada yakınları, tanımadıkları bir kadının evin etrafında dolaştığını fark ettiler. Gelinle damat işleri bittikten sonra eve gelip takı ve para olan çantayı almak istediklerinde koydukları yerde bulamadılar. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Yapılan çalışma sonunda, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen Ayşe K.'nin (26) kimliği belirlendi. Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen şahıs sorguya alınırken, zanlının sorgusunda hırsızlığı kendisinin yapmadığını söylediği öğrenildi. Zanlının evinde yapılan arama sonucu gelin ve damada ait olduğu tespit edilen altın ve paralar bulundu.

Yapılan incelemede Ayşe K.'nin daha önce 21 hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıktı. Emniyette ifadesi alınan Ayşe K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title