Haberler

Düğün Sezonuna Damga Vuracak Damat Saatleri Görücüye Çıktı

Ramazan Bayramı’nın hemen ardından hareketlenen düğün sektöründe, damatlıkların vazgeçilmez unusuru haline gelen saatler de görücüye çıktı.

Ramazan Bayramı'nın hemen ardından hareketlenen düğün sektöründe, damatlıkların vazgeçilmez unusuru haline gelen saatler de görücüye çıktı. Ürettiği kaliteli saatlerle dünyada nam salan İsviçre saat markası Bernhard H. Mayer, Türkiye'de satışa sunuldu.

Düğün sezonunun hızla devam ettiği yaz aylarında damatlıkların tamamlayıcısı olarak kabul edilen kol saatlerinde çeşitliliğin azlığı nedeniyle çekilen sıkıntılar sona eriyor. Damatlığa saat seçmenin zorluğunu yaşayan çiftler genellikle yurtdışındaki internet siteleri aracılığıyla çeşitli saatlere ulaşma imkanı buluyordu. Ürettiği kaliteli saatlerle dünyada nam salan İsviçre saat markası Bernhard H. Mayer, Türkiye'de satışa sunuldu. Bernhard H. Mayer, saatlerinin sadece e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresinden satışa sunuldu.

Bernhard H. Mayer'in klasikten moderne geniş bir yelpazede, mükemmel tasarım anlayışıyla üretilen saatleri, yeni evlenecekler için de kusursuz bir hediye seçeneği sunuyor.

1871 yılında kurulan Bernhard H. Mayer' tarafından, geçmişten günümüze tasarım ve kalitede mükemmellik prensibiyle üretilen saatler, kusursuz bir aksesuar olarak konumlanıyor. Bernhard H. Mayer'in sıra dışı becerilere sahip uzman tasarımcı ve sanatkarları tarafından tutkuyla hazırlanan ayrıcalıklı koleksiyonları, klasikten güncele geniş bir tasarım yelpazesine sahip. Geleneklerden kopmadan günümüzle bağlanan üretim ve tasarım süreciyle Bernhard H. Mayer'de saatler, İsviçre saat yapımı gelenekleri ve standartlarında üretilerek beğeniye sunuluyor. Bernhard H. Mayer, saatleri sadece e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresinden satışa sunuluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title