Haberler

Düğün Öncesi Kazada Yaralanan Çift, 56 Gün Sonra Evlendi

Güncelleme:

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelin arabasıyla düğüne giderken trafik kazasında yaralanan Demirci çifti, 56 gün sonra yapılan düğünle mutluluklarını tamamladı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelin arabasıyla düğüne giderken trafik kazasında yaralanan 27 yaşındaki Hüseyin Demirci ile eşi 25 yaşındaki Yasemin Demirci, tedavileri tamamlanınca 56 gün sonra yapılan düğünle muradına erdi.

KARŞILIKLI ÇARPIŞTILAR

Kaza, geçen 2 Ekim'de Seydikemer'in Çaykenarı Mahallesi Fethiye-Kaş yolunda meydana geldi. Aynur Çetin yönetimindeki 48 FU 879 otomobil, bir bankada çalışan damat Hüseyin Demirci'nin kullandığı 48 HP 787 plakalı gelin aracı olan otomobille, karşılıklı çarpıştı. Yana devrilen otomobildeki gelin Yasemin Demirci ve damat Hüseyin Demirci ile birlikte 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla, Fethiye'deki hastanelere taşıdı.

GELİN AĞIR YARALANDI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne götürülen damat Süleyman Demirci ayakta tedavi edilirken, elmacık kemiği kırılan ve hayati tehlikesi bulunan Yasemin Demirci ameliyata alındı. Çiftin o akşam Fethiye'nin Nif Mahallesi'nde yapılacak düğünleri ise kaza nedeniyle iptal edildi.

DÜĞÜN 56 GÜN SONRA YAPILDI

Uzun süre hastanede tedavi gören Yasemin Demirci'nin sağlığına kavuşmasının ardından çiftin ertelenen düğünü kazadan 56 gün sonra, dün akşam Nif Mahallesi'ndeki Arpacık Ortaokulu'nda yapıldı. El ele düğün töreninin yapılacağı alana giren çifti, yaklaşık 300 davetli alkışlarla karşıladı. Dans ederek düğüne başlayan çift, daha sonra davullar eşliğinde oyunlar oynadı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan çift, yakınları ve arkadaşlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"ÖLDÜĞÜNÜ ZANNETTİM"

Damat Hüseyin Demirci, yaşanan kazayla birlikte en mutlu günlerinin heder olduğunu söyledi. Düğünlerini iptal ettiklerini anlatan Demirci, "Kazanın ardından eşim ameliyat geçirdi. Ancak iyileşti ve moralimiz yerine geldi. Yarım kalan düğünümüzü tamamlamak istedik. Kaza olunca eşimin kıymetini biraz daha iyi anladım. Çünkü bir ara öldüğünü zannettim. Bugün yanımda sağlığı, sıhhati yerinde şükürler olsun. Hayatımıza kaldığı yerden devam ediyoruz" dedi.

"SEVİNCİMİZİ PAYLAŞTILAR"

Damadın babası Zeki Demirci ise "Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Üzüntümüzü, sevincimizi paylaştılar. Acıyı mutlulukla tamamlayalım istedik. Hayırlı uğurlu olur inşallah" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Demirci Zeki Demirci Seydikemer Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title