Haberler

Adapazarı'nda Düğün Magandası Dua Okuyan Hocayı Yaraladı

Güncelleme:

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde düğünde dua okuyan 46 yaşındaki Adem Aslan, havaya ateş eden N.P. adlı düğün magandasının tabancasından çıkan kurşunla yaralandı.

Yazıişleri müdürlerinin dikkatine:

'Düğün mağandası dua okuyan hocayı yaraladı' başlıklı haberimizle birlikte servis yapılan fotoğrafların kaynağından yapılan düzeltme ile Adem Aslan'a ait olmadığının belirtilmesi nedeniyle kullanılmaması rica olunur. Bu nedenle haberimiz, fotoğrafsız tekrar servis yapılmıştı.

--------------------------

SAKARYA'nın Adapazarı İlçesi'nde düğünde dua okuyan 46 yaşındaki Adem Aslan, havaya ateş eden N.P. adlı düğün magandasının tabancasından çıkan kurşunla yaralandı.Kalbinin üzerine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Aslan hastanede tedaviye alınırken, düğün mağandası N.P. ise gözaltına alındı.

Olay bu akşam saat 19.30 sıralarında Adapazarı Hızırtepe Mahallesinde bir düğünde meydana geldi. Düğünde dua okuyan Adem Aslan, bu sırada tabanca ile ateş eden N.P.'nin silahından çıkan kurşunla yaralandı. Kalbinin üzerine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Aslan, hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdürülen Aslan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay nedeniyle düğün dağılıp davetliler de giderken, polisin yaptığı araştırma sonucu şüpheli 38 yaşındaki N.P. gözaltına alındı.

FOTOGRAFLI - Haberimiz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Aslan Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title