Haberler

Düğün Konvoyunda Bahşiş Kavgası

Ataşehir'de gelin arabasının karıştığı kaza sonrasında E-5 savaş alanına döndü.

Ataşehir'de gelin arabasının karıştığı kaza sonrasında E-5 savaş alanına döndü. Gelin arabasını bahşiş için sıkıştırarak kazaya neden olduğu iddia edilen araç şöförü ile düğün sahipleri arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Gelin ve damat kaza sonrası başka bir araçla olay yerinden ayrılırken, gelin arabası şöförü ile kazaya sebebiyet veren otomobilin şöförü E-5 ortasında tekme tokat birbirine girdi. Kavga anı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde Ataşehir E-5 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti; Özel günler için klasik araçlar kiralayan bir firma da çalışan Erdoğan Bilal, bir düğün için kiralanan üstü açık klasik otomobille Erenköy'den gelin ve damadı alarak yola çıktı. Bilal'in iddiasına göre Kozyatağı'ndan E-5'e katılacakları sırada yanlarına gelen Erkoç Arda yönetimindeki 34 FY 1536 plakalı kamyon tarafından sıkıştırılmaya başladı. Kendisini sıkıştıran araçtan kaçmaya çalışan Bilal, E-5 Karayolu'na katıldıktan sonra da kamyonun tacizinden kurtulamadı. Kendisini sıkıştırmaya devam eden kamyondan kaçmak isteyen Bilal, aracı sola kaçırınca, Artin Çankır yönetimindeki 34 A 6070 plakalı araç gelin arabasına çarptı. Üstü açık aracın içinde bulunan gelin ve damat neye uğradıklarını şaşırırken, gelin arabası sürücüsü Erdoğan Bilal, kamyon şoförü Erkoç Arda'ya tepki gösterdi. İsmi öğrenilemeyen damat da bir süre sonra arabadan inerek tepkinin dozunu artıran Bilal'i sakinleştirmeye çalıştı. Yakınları tarafından hemen başka bir araca konulan gelin ve damat olay yerinden ayrılırken, çevredekiler olay yerine polis çağırdı. Siniri bir türlü geçmeyen Bilal ile Erkoç Arda bir süre sonra birbirine girdi. Çevredekiler ve polis kavgayı ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Taraflar, karşılıklı birbirlerine tekmeler ve yumruklar savurdu. Birbirlerini yere yatıran şahıslar E-5 üzerinde kıyasıya kavga etti. E-5 ortasında kavga eden şahıslar kısa süre sonra polisin ve vatandaşların çabasıyla ayrıldı. Kavgadan bir süre sonra kavgaya karışan tarafların öpüşüp barışmaları, birbirlerine sarılmaları da kameralara yansıdı.

Öte yandan gelin arabasını kullanan Erdoğan Bilal, kamyon şoförünün kendisini sıkştırdığını söyleyerek "Zarf için önümü kesmeye çalıştı. Zarftan çıkacak en fazla 1 dolar, 5 lira para. Fakat o uyarılarıma karşı durmadı. Sola çıktım yoluma devam etmek için, o E-5'i yarım şerit kapattı. Önümüzü kesti, çift şeriti kapatarak yan bir şekilde durdu. Arkadan gelen araçlarda duramayarak bize çarptı. 1 dolar alamak için bizi ölüme terk etti" şeklinde konuştu.

Kaza yapan araçların yoldan çekilmesiyle, kilometrelerce uzayan trafik normale dönerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir Erenköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title