Haberler

'Düğün Dernek' Tavşanlı'da

Güncelleme:

Son dönemin en çok konuşulan komedi filmi "Düğün Dernek" Tavşanlılı sinema severlerle buluştu.

Son dönemin en çok konuşulan komedi filmi "Düğün DerneR" Tavşanlılı sinema severlerle buluştu. sinema tutkunları filmin oldukça başarılı olduğunu söyleyerek " buradan eğlenerek ve gülerek ayrılıyoruz " dedi

Kış aylarında Tavşanlılı sanat severlerin yoğun ilgi gösterdiği " Sinema Günleri" nde bu kez Türkiye'nin en çok konuşulan komedi filmlerinden " Düğün Dernek " vizyona girdi.

Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini yaptığı Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı dört yakın arkadaşın kafa kafaya verip imece usulü bir düğün yapmaya çalışması ve bu süreçte beklenmedik durumlarla karşılaşmasını konu alan BKM yapımı komedi filmi Düğün Dernek hafta sonu izleyicisiyle buluştu.

Türkiye genelinde beş haftada 4 milyon 400 bin kişinin izlediği filme Tavşanlılıların da yoğun ilgi gösterdiğini belirten belediye yetkilileri Düğün Dernek filminin 1 hafta boyunca gösterimde olacağını söyledi. Film 12: 30,15: 00,17: 30 ve 20: 00 saatleri olmak üzere günde dört seansta Ahmet Uluçay Sinema Salonunda gösterime girecek.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title