Haberler

Düğün Dernek'le Gülüp, Eğlendiler

Maltepe Belediyesinin, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttırmaları ve sosyalleşebilmeleri amacıyla açtığı Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde düzenlenen sinema gününde, keyifli anlar yaşandı.

Ekim ayında açılışı yapılan Maltepe Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde, yönetmeliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Yıldız'ın paylaştığı 'Düğün Dernek' adlı film gösterildi. Biri Sivaslı, diğeri Letonyalı iki çiftin aynı ülkede çalışabilmek için acilen evlenmeleri gerekmesi üzerine yaşanan gelişmeleri konu alan film, vatandaşlar tarafından keyifle izlendi.

Üye kartıyla giriş yapılıyor

50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları, çay-kahve içip sohbet edebilecekleri, oyun oynayabilecekleri, kitap ve günlük gazetelerini okuyacakları, film izleyebilecekleri merkez, her gün 08.30 ile 16.30 saatleri arasında hizmet veriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Belediyesi Rasim Öztekin Murat Cemcir Ahmet Kural Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title