Haberler

Düğün Dernek 2: Sünnet'in Galası Yapıldı

Güncelleme:

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir'in paylaştığı, "Düğün Dernek 2: Sünnet" filminin galası yapıldı. Kural "İlkinden daha komik oldu. Rasim abi daha komik oynadı." dedi.

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever'in paylaştığı, bugün vizyona giren "Düğün Dernek 2: Sünnet" filminin galası önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Film gösteriminden hemen önce kırmızı halıda basın mensuplarına poz veren ekip, bu filme çok güvendiklerini söyledi.

"İLKİNDEN DAHA KOMİK"

Murat Cemcir, heyecanlarının giderek arttığını dile getirirken Ahmet Kural ise, çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini, "Hiçbir sıkıntımız olmadı. Allah'a şükür zamanında bitti. İlkinden daha komik bir senaryo yazdık. Bir de baktık daha komik oldu. Rasim (Öztekin) Abi daha komik oynadı. Yetenek varmış hakikaten, iyi ki aramızda" sözleriyle ifade etti.

BİLETLERİ HAFTALAR ÖNCESİNDEN SATILDI

Filmin ilk özel gösterimi, biletlerini haftalar önce satın alan sinema seyircileri ile birlikte gerçekleşti. Ekip, gösterim öncesi olduğu gibi finalde de sahneye çıkarak seyirciyi selamladı.

GALAYA ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Gecede oyuncuları Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Seda Bakan ve eşi Ali Erel, Ebru Cündübeyoğlu, Funda Arar, Erol Köse ve Fulden Çetindoğan, Pakize Suda, Büşra Pekin, Ersay Üner, Oya Başar ve oğlu Umut Kırca, Hayko Cepkin, Burak Aksak, Ümit Erdim ve Handan Nerdim, Gamze Özçelik ve Pelin Öztekin gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

Galaya sevgilisi Handan Nerdim ile gelen Ümit Erdim'in kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Seda Bakan, galaya eşi Ali Erel ile birlikte katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rasim Öztekin Murat Cemcir Ahmet Kural Seda Bakan Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

garipbirisi:

Yabancı filmleri destekleyeceğimize artık yerli filmlere para verip bizim sanatçıların kazanmasına ön ayak olalım.

2
0
yanıtYanıtla
BhttnMobil-IOS:

Hangi ülkesini vatanını seven bu filmi izleyecek acaba. Ben bunları çok sever çok takdir ederdim ama taki burada sırrıyı göresiye kadar.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title