Haberler

    Dudi Sela, Uzun Boylu Rakibine Sarılmak İçin Bakın Ne Yaptı?

    İsrailli raket Dudi Sela, Kolombiya Açık'ta karşılaştığı Ivo Karlovic'e yenildikten sonra yaptığı hareketle herkesi güldürdü.

    Profesyonel sporlarda yenilgi pek de gülünecek birşey değildir, bu hep böyle bilindi. Ancak yenilgiye rağmen pozitif yönünü kaybetmeyen oyuncular da insanların yüzünü güldürür.

    İsrailli tenisçi Dudi Sela kesinlikle fiziksel teması, özellikle de sarılmayı seven bir sporcu. Ancak 1.75’lik oyuncu, 2.10’luk Ivo Karlovic’i kucaklamaya çalışınca olanlar oldu.

    Sıradan bir el sıkışması Sela için yeterli olamazdı fakat karşısında da 2.10 boyunda dev gibi bir rakip vardı.

    Peki o sarılabilmek için ne yaptı?


    Kenar hakemlerinin oturduğu sandalyeyi çalmak ödünç almak hiç de kötü bir fikir olmadı. Sandalyeyi kaptığı gibi Sela filenin önüne götürdü ve dev rakibinin boyuna ulaşmanın mutluluğuyla ona sarıldı.

    Tenis severler, bu gibi sempatik hareketleri daha çekişmeli maçlarda da görmek istiyor. Hiç şüphesiz ki ne yapıp edip rakibine sarılmayı başaran Sela’nın hayat felsefesi her şeyi özetliyor: “Boy, güzel bir kucaklaşma için asla engel değildir!”

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kolombiya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title