Haberler

Dubai'de Çağla ve İpek, Çeyrek Finalde

Dubai’deki 75 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu, çeyrek finale çıkmayı başardı.

Dubai'deki 75 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu, çeyrek finale çıkmayı başardı.

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF)'nun düzenlediği zorlu turnuvalardan toplam 75 bin dolar ödüllü Al Habtoor Tennis Challenge'da mücadele eden milli sporcular Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu, adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Bu yıl 18.'si yapılan organizasyonda 6 numaralı seribaşı olarak ter döken Büyükakçay, son maçında İsviçreli Amra Sadikovic'e şans tanımadı. Servis attığı tüm oyunları kazandığı buluşmadan 6-2, 6-3'lük üstünlükle ayrılan Çağla, yarı final yolunda klasmanın 57. basamağındaki Rumen Alexandra Dulgheru ile eşleşti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde gerçekleşen turnuvanın 7 numarası Soylu da ikinci maçında set kaybı yaşamadı. Hint rakibi Ankita Raina'yı 7-5, 6-2'lik setlerle geçerken hiçbir servis oyununu yitirmeyen İpek, çeyrek finalde Slovak Kristina Kucova ile karşı karşıya gelecek.

İpek, çiftler kategorisinde de günü galibiyetle kapattı. Belçikalı Elise Mertens ile birlikte 1 numaralı seribaşı ekip olarak boy gösteren Soylu, Rus ikili Polina Leykina/Natalia Vikhlyantseva'yı 6-3, 6-3'le yenip son dörde kaldı. Yunan Maria Sakkari ile ortaklık kuran Çağla ise çiftlerdeki çeyrek final maçına yarın çıkacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çağla Büyükakçay İpek Soylu Dubai Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title