Haberler

Duayeni John Ikenberry, İstanbul Şehir Üniversitesi'nde…

Güncelleme:

Liberal uluslararası ilişkiler teorisinin önde gelen ismi John Ikenberry, İstanbul Şehir Üniversitesi'nin konuğu olacak.

'How will the international system accommodate rising powers: A liberal Perspective' konulu bir konferans verecek Ikenberry, bu konferans ile yenidünya düzenine liberal bir bakış açısından çözümlemeler getirecek.

Uluslararası ilişkilerin duayeni olan Siyaset Bilimci John Ikenberry, düzenleyeceği konferans ile katılımcılara uluslararası sisteme karşı farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Liberal Leviathan ve After Victory adlı kitaplarıyla adından söz ettiren Prof. Dr. John Ikenberry ; Princeton University in the Department of Politics'de öğretim üyesi olarak görev alıyor. Aynı zamanda the Woodrow Wilson School of Public and International Affairs'de politika dersleri veren Ikenberry'nin altı kitabı bulunuyor.

18 Nisan 2014 Cuma günü, 15:00-17:00 saatleri arasında İstanbul Şehir Üniversitesi'nin konuğu olacak John Ikenberry'nin konferansı, Doğu Kampüsü konferans salonunda İngilizce olarak gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

John Ikenberry İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title