Haberler

Duayen Gazeteci Nail Güreli Son Yolculuğuna Uğurlanıyor (2)

DUAYEN gazeteci Nail Güreli son yolculuğuna uğurlanıyor.

DUAYEN gazeteci Nail Güreli son yolculuğuna uğurlanıyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanlarından Güreli için Levent'teki Afet Yolal Camii'nde düzenlenen cenaze törenine başta ailesi yakınları ve meslektaşları olmak üzere basın, siyaset, ve iş dünyasından çok sayıda isim katılıyor. 84 yaşında hayatını kaybeden Nail Güreli'nin cenazesi saat 15.00 sıralarında cami avlusuna getirildi. Tabut, burada Türk bayrağına sarıldı. Taziyeleri Nail Güreli'nin oğlu Gür Güreli, gelini Figen ve torunu Gözde Güreli ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto kabul ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de cenazeye katılarak Güreli ailesine taziyede bulundu.

"KALEMİNDEN BAŞKA HİÇBİR GÜCÜ YOKTU"

Burada bir açıklama yapan oğlu Gür Güreli, "Kaleminden başka hiçbir gücü yoktu. Sadece gazetecilik yaptı. Bunu da hiçbir çıkar için yapmadı, çıkar ilişkisine girmedi. Sadece gazetecilik yaptı bunu söyleyebilirim" diye konuştu.

"BASIN ÇALIŞANLARINA ÇOK BÜYÜK KATKILARI OLMUŞTUR"

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ise, "Türk basın camiasının başı sağolsun. Çok usta bir gazeteciydi. Ancak benim için de çok özel biriydi. Uzun yıllar beraber çalıştık. Benim hem kardeşim hem de yoldaşım sayılırdı. Kendisinin hem cemiyete hem de basında çalışan arkadaşlara çok büyük katkıları olmuştur" dedi. Öte yandan cenazeye çok sayıda başta basın meslek örgütü ve ile kurum ve kuruluşlar tarafından çelenk gönderildi.

DHA-Genel - Türkiye-İstanbul - - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Turgay Olcayto Nail Güreli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title