Haberler

Dü'de Diyarbakır'ın Turizm Sorunları Paneli Yapıldı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü tarafından Turizm Haftası kapsamında “Diyarbakır turizm sorunlarını tartışıyor” konulu panel düzenledi.

Dicle Üniversitesi (DÜ) Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü tarafından Turizm Haftası kapsamında "Diyarbakır turizm sorunlarını tartışıyor" konulu panel düzenledi.

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut Karaaslan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır İl Başkanı İsmail Özşanlı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Cüneyt Ateş, 'Gelişmekte olan turizm bölgelerinde turizm eğitimi alan turizm öğrencilerinin staj sorunları' konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Ateş, teorik bilginin pratik olarak pekişmesi için stajın şart olduğunu söyledi. Ateş, "Stajın kişiye kariyer planlaması, iş tecrübesi, profesyonel bağlantılar konusunda gelişim sağlamaktadır. Staj konusunda öğrencileri bilgilenmesi gerekir. Staj, işletmeler açısından yaralıdır. Bu sorunları çözmemiz gerekir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Üniversitesi Turizm Haftası Cüneyt Ateş Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title