Haberler

Dtso İftarında Eski ve Yeni Meclis Üyeleri Bir Araya Geldi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen iftar programında eski ve yeni meclis üyeleri bir araya geldi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen iftar programında eski ve yeni meclis üyeleri bir araya geldi.

Toplantıya başta Vali Ali Fidan, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, DTSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İl protokol üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu iftarı planlarken amaçlarının daha önceki yıllarda odaya hizmet etmiş olan meclis üyesi büyüklerle bir araya gelmek, kendileriyle istişare etmek olduğunu belirten Meclis Başkanı Taşlı, "Ticaret Odası son dönemde Düzce adına belki ön plana çıkan çok fazla iş yapmamış olsa bile dimdik ayakta olduğunu ve meclis üyeleri arasında iyi bir birlikteliğin olduğunu ortaya koymuş olduk. Bundan sonraki süreçte daha güzel günlerde birlikte olmayı ümit ediyorum" dedi.

İftar programında söz alan Vali Ali Fidan, "Bizi bu güzel Ramazan Ayı akşamında meclis başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının güzelliğini birlikte paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Ticaret ve sanayi odamıza hizmet etmiş büyüklerin burada olması bizim için hoş bir sürpriz oldu. Farklı ortamlarda birlik ve beraberlik içerisinde olmayı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

İftar programı gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, eski ve yeni meclis üyeleri uzun uzun sohbet etme fırsatı buldular. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Taşlı Ali Fidan Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title