Haberler

Dto'da "Ortak Komite Toplantısı" Düzenlendi

"Ortak Komite Toplantısı" düzenlendi.

Denizli Ticaret Odası'nda (DTO) 2012 yılı ikinci

"Ortak Komite Toplantısı" düzenlendi.

DTO Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, DTO komite üyeleri ile iş yeri sahipleri katıldı.

Yüksel, toplantıda yaptığı konuşmada, Delikliçınar'dan valilik binasına kadar olan yolun sivil araç trafiğine kapatılarak, sadece otobüslere izin verilmesi sonrasında işlerinin kötüye gittiğini öne süren işyerleri sahiplerinin yolun tekrar trafiğe açılması veya kararın tekrar gözden geçirilmesi talebiyle ilgili olarak Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşeceklerini, sıkıntı ve talepleri bizzat ileteceğini söyledi.

Denizli'nin Büyükşehir olması konusunda uygulamanın İstanbul ve Kocaeli'deki gibi ilin bütününü kapsayacağı belirten Yüksel, küçük belediyelerde özellikle ulaşım ve alt yapı çalışmalarının büyük maliyetler getirdiğini, yasa sonrasında bu çalışmaların Büyükşehir belediyeleri tarafından yürütüleceğini anlattı.

Yüksel, bunların yanında imar ve planlama konusunda da tek yetkilinin Büyükşehir belediyesi olacağını ifade ederek, "Köyler mahalleye dönüşecek, beldeler de kapanarak ilçelere bağlanacak. İl genel meclisi kaldırılıp, bunun yerine Büyükşehir belediye meclis üyeliği getirilecek" dedi.

DTO Başkanı Özer de, toplantılarda Denizli'nin ticaretine yön veren kişilerin sorunlarının dinlendiğini belirterek, ortak komite toplantılarında üyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm yolu aradıklarını, çeşitli isteklerin de ilgili kişi ve kurumlara aktarıldığını söyledi.

Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu

Yayıncı: Ramazan Ercan - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Yüksel Mehmet Gökçe Ak Parti Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title