Haberler

Dtb Başkanı Yeşil Sıkıntıları Anlattı

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, borsa üyelerinin kentte son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’a anlattı.

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, borsa üyelerinin kentte son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal'a anlattı.

DTB Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Meclis Başkanı Ahmet Ay, başkan vekilleri Şeyhmus Ayhan ve Ramazan Özkılıç, Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal'ı makamında ziyaret etti. DTB Başkanı Yeşil, ziyarette borsa üyelerinin yaşadığı sıkıntıları anlattı. Vergi Dairesi Baysal ise, sokağa çıkma yasağı nedeniyle vergi yükümlülüklerini yerine getiremeyenlerin cezai işlemle karşılaşmamaları için bir takım kolaylıklar sağlandığını belirtti. Baysal, "2015 Kasım-Aralık ve 2016 Ocak KDV beyannamelerinin verilme süreleri 24 Mart, ödeme süreleri 31 Ağustos, 2015 Ekim-Aralık ile Kasım-Aralık ve 2016 Ocak muhtasar beyannamelerinin verilme süreleri 31 Mayıs, ödeme sürelerinin 31 Ağustos, 2015 Kasım-Aralık ve 2016 Ocak Ba-Bs bildirimlerinin verilme süreleri 31 Mayıs, Sur ve Silvan'da bulunan basit usul mükelleflerin 2016 Şubat ayındaki ticari kazanç beyannamelerinin verilme süresi 31 Mayıs'a ertelenmiştir. Diğer sürelerle ilgili de çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Konuyla ilgili internet sitemizden detaylı duyuru yapılacaktır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Engin Yeşil Diyarbakır Ahmet Ay Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title