Haberler

Dt Anadolu Turnesinde

Devlet Tiyatroları, 3 Mart'ta başlatacağı Anadolu turnesi kapsamında 8 oyun ile 17 ilde perde açacak.

Devlet Tiyatroları (DT), 3 Mart'ta başlatacağı Anadolu turnesi kapsamında 8 oyun ile 17 ilde perde açacak.

DT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, turne boyunca Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Samsun, Çorum, Zonguldak, Denizli, Ordu, Sakarya, Giresun, Bulancak, Bingöl, Siirt, Muş, Bitlis ve Ağrı tiyatroyla buluşturulacak.

Ankara DT, "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye"yi 7-8 Mart'ta Denizli Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi DT Sahnesi'nde; "Kontrabas"ı 6 Mart'ta Bulancak'ta ve 7-8 Mart'ta Ordu DT Sahnesi'nde sunacak.

İstanbul DT, "Kızılırmak"ı 5-6 Mart'ta Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi DT Sahnesi'nde ve 7-8 Mart'ta Malatya DT Sahnesi'nde; "Kalpak"ı 4-5 Mart'ta Sakarya'da ve 7-8 Mart'ta Zonguldak DT Sahnesi'nde izleyiciyle buluşturacak.

İzmir DT, çocuk oyunu "Harikalar Mutfağı" ile 5-6 Mart'ta Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek DT Sahnesi'nde ve 7-8 Mart'ta Gaziantep DT Sahnesi'nde temsil verecek.

Trabzon DT, "50 Metre Yüksekten İçi Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak"ı 3 Mart'ta Giresun'da; "Ölüm Öpücüğü"nü 4-5 Mart'ta Samsun DT Sahnesi'nde ve 7-8 Mart'ta Çorum DT Sahnesi'nde tiyatroseverlerle bir araya gelecek.

Erzurum DT, "Anlatılan Senin Hikayendir" 3 Mart'ta Bingöl'de, 4 Mart'ta Muş'ta, 6 Mart'ta Siirt'te, 7 Mart'ta Bitlis'te ve 9 Mart'ta Ağrı'da seyirci karşısına çıkacak. - Ankara

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Devlet Tiyatroları Kahramanmaraş Gaziantep Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title