Haberler

Dspli Tartan'a Yoğun İlgi

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Birgül Ayman Güler, Konak Belediye Başkanı DSP Konak adayı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret ederek çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Birgül Ayman Güler, Konak Belediye Başkanı DSP Konak adayı Dr. Hakan Tartan'ı ziyaret ederek çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Dik duruşuyla Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'e sahip çıktığı için Başkan Tartan'a teşekkür etmeye geldiğini söyleyen Birgül Ayman Güler "Uzun yıllar birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Ulu Önder Atatürk'ü ve Cumhuriyetin değerlerini tartışma konusu haline getiren çekişme ve çatışma ortamındaki seçim sürecinde devlet adamlığı ve halk adamı kimliğiyle alçakgönüllü bir tavır sergileyen Hakan Tartan, Birgül Ayman Güler'e teşekkürlerini ileterek şöyle konuştu: "Sayın milletvekilimin İzmir'e verdiği güçle, İzmir'in her noktasında birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Hakikaten halkın sorunlarına el attık. Hem Türkiye çapındaki duyarlılığıyla hem de İzmir sevdasıyla İzmir'de köklü bir yer edindi. Bu beş yıllık süreç içerisinde bana Konak Belediyesi'ne İzmir halkına gösterdiği gösterdiğiniz sevgi ve duyarlılık için çok teşekkür ediyorum."

CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Hakan Tartan'ın Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildiğini hatırlattı ve bundan sonrasında da çok başarılı olacağına inandığını ifade ederek şunları söyledi: "Milletvekilliği görevim süresince burada ne zaman başım sıkışsa her zaman yanı başımda oldunuz. Ben biliyorum ki her zaman partimize de büyük güç verdiniz. En başarılı belediye başkanı seçildiniz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin, başarılı belediyeciliğin örneklerinden oldunuz. Ama tabii ki en önemlisi Atatürk ve Cumhuriyet duyarlığınız oldu. O güzel denizimizin yanına insanlarla çizdiğiniz Atatürk portresini hiçbir zaman unutmayacağız. Hem halka hem partimize hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Çok başarılı olacağınıza inanıyorum. Daha uzun yıllar birlikte mücadele edeceğiz."

TARTAN'A SENDİKA DESTEĞİ

Eğitim-İş Sendikasını ziyaret eden DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan "Ben göreve geldiğimde Konak Belediyesi işçilerimizin 6 aylık alacakları vardı. Bunları kapattığımız gibi şimdi maaşların neredeyse zamanından önce ödendiği bir noktaya ulaştık. ve bunu bir huzur ortamı içinde yaptık. Personel içinde en ufak bir siyasi ayrım bile yapmadık" dedi. Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Eğitim-İş Sendikası İzmir 1, 2 ve 3 No'lu şubelerini ziyaret etti. Sendika yöneticilerinin ve onlara eşlik eden Konak Belediyesi çalışanlarının desteğini alan Tartan'a sendikacılar, "Konak Belediyesi'nde hiçbir zaman görülmemiş haklara kavuştuk" diyerek teşekkür etti.

Tartan ise örgütlü toplum olmanın önemine dikkat çekti. İnsanoğlunun hayattaki duruşunun önemine vurgu yapan Tartan, "Ben insanların bir dik duruşu, bir çizgisi olması gerektiğine inanırım. Yaşam biçimimiz de buna göre belirlenir. Ben hep halktan, insandan ve barıştan yana oldum, benim de duruşum her zaman bu oldu" dedi. 2009'dan bu yana başarılı bir süreç geçirdiklerini ve ayrım yapmadıklarını ifade eden Tartan, "Ben göreve geldiğimde Konak Belediyesi işçilerimizin 6 aylık alacakları vardı. Bunları kapattığımız gibi şimdi maaşların neredeyse zamanından önce ödendiği bir noktaya ulaştık. ve bunu bir huzur ortamı içinde yaptık. Personel içinde en ufak bir siyasi ayrım bile yapmadık" diye konuştu.

GÜZELYALILARDAN YOĞUN İLGİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Güzelyalı ve Üçkuyular semtlerinde çalışan esnafı ziyaret etti. Gelecek beş yılda yapacaklarını anlatan Başkan Tartan, esnaftan oyların bölüneceği söylemine prim vermemelerini istedi. Tartan, "Üçkuyular pazaryeri için proje hazırlayan aday var, daha oranın Balçova'ya bağlı olduğundan haberi yok. Ankara'da oturan, oyunu Ankara'da kullanacak olan aday var. Konak'ı bilmiyorlar, Konak'ta yaşayan insanları, esnafı tanımıyorlar. Üstelik proje de konuşmuyorlar. Sadece 'oylar bölünmesin' diye bir söylem tutturmuşlar gidiyor. Oylar bölünmüyor, tam tersine birleşiyor. Oylar, ayrımsız hizmet üreten ve Konak'ı bilen tek aday olan Hakan Tartan'da birleşiyor" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Konak Dsp Dsp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title