Haberler

Dspli Kayacan Seçmene Seslendi!

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Balçova'nın tüm mahallelerini sokak sokak gezen Aksakal Kayacan, "Bir ilçede Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri için kullanılan oyun Türkiye genel oyuna hiçbir etkisi olmayacak. Bir ilçe adayı 30 Mart seçimlerinde yüzde 100 oyla da seçilse bu oyların hiçbir partiye yararı olamayacak. 'Oylar bölünecek' yalanına inanmayın" dedi.

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Seçim kampanyasını profesyonel ekibi ve "Balçova'ya yeni can, Semra Aksakal Kayacan" sloganıyla yürüten Aksakal Kayacan, Balçova'da girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadı.

Seçim kampanyası sürecini değerlendiren Aksakal Kayacan hizmet etme sevdası ile yola çıktığına dikkat çekerek CHP ve AKP'nin bir hizmet yarışı olan 30 Mart yerel seçimlerini genel seçim havasına büründürmeye çalıştığını ifade etti. Seçmenlere "Oylar bölünecek" yalanlarına inanmamaları ve ilçelerinde kendilerine hizmet edeceğine inandıkları adaylara oy vermeleri yönünde uyarıda bulunan Aksakal Kayacan "Bir ilçede Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri için kullanılan oyun Türkiye genel oyuna hiçbir etkisi olmayacak. Bir ilçe adayı 30 Mart seçimlerinde yüzde 100 oyla da seçilse bu oyların hiçbir partiye yararı olamayacak. Partilerin Türkiye başarısını Büyükşehir için kullanılan oylar belirleyecek. Bu yüzden lütfen ilçelerde projelerini beğendiğiniz ve sevdiğiniz adaylara oy verin" diye konuştu. Bölünme ya da oyların dağılması gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Aksakal Kayacan "Bu bir genel seçim değil. Yerel seçimler, 5 yıl boyunca yaşadığınız mahalleleri, ilçeleri ve kentleri yönetecek ekibi seçecek olduğunuz bir hizmet yarışıdır. Tüm seçmenlerin buna göre düşünüp karar vermesi gerekiyor" dedi.

Aksakal Kayacan, yerel seçimlerde partilerden ziyade adayların öne çıkması gerektiğine dikkat çekerek 30 Mart seçimlerinde bilinçli seçmenlerin, mensubu oldukları partinin bölgelerindeki etkinliğine sığınıp halka hiçbir hizmet sunmayan belediye başkanlarına gerekli dersi vereceğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksakal Türkiye Balçova Dsp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title