Haberler

Dspli Hakan Tartan'dan Sevgi Dili

Yerel seçimlerde yarışın sonuna yaklaşılırken Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Dr.Hakan Tartan, ilk günden bu yana her zaman sevgi dilini kullandığını hatırlatarak, beş yıllık hizmet süresi boyunca her zaman insan sevgisiyle hareket ettiklerini söyledi.

Yerel seçimlerde yarışın sonuna yaklaşılırken Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Dr. Hakan Tartan, ilk günden bu yana her zaman sevgi dilini kullandığını hatırlatarak, beş yıllık hizmet süresi boyunca her zaman insan sevgisiyle hareket ettiklerini söyledi.

Başkan Tartan, "Biz beş yıldır hizmeti ön plana alan bir anlayışla çalışmalarımızı yürüttük. Sevgiyi ve dostluğu ortaya koyduk. Hep sevginin dilini kullandık. Ama gelinen noktada nefretin dilini kullananlar süreci geriyor" dedi. Devlet adamı kimliğinin getirdiği alçakgönüllülük ve halk adamı kimliğinin getirdiği insan sevgisini yerel yönetimin tamamına yayan Başkan Tartan sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmirlinin güvenini kazanmak, sevdiği bir insan olmak, Atatürk'ün ve Cumhuriyetin değerlerine sonuna kadar sahip çıkmaktan onur duyuyorum. Ben milletvekili, bakan ve belediye başkanı olarak her zaman İzmir halkına hizmet ettim. Bundan her zaman gurur duydum. Yaşadığımız süreçte başkalarının tercih ettiği hırçınlaşan, çirkinleşen siyasi oyunlar yerine, devlet adamı olmamın getirdiği alçak gönüllülükle hareket ettim. Bu seçimde yerel demokrasiyi işleteceğiz. Halk sevdiği, yakın bulduğu insanı görmek istiyor. Bu bir yerel seçim, ak ve kara arasında geçen adeta bir çatışma kaos ve kirlilik içinde yürütülen bir seçim. 30 mart akşamı belki siyasi liderler köşelerine çekilecekler hepsi bir şekilde kazanacak ama halkımız 31 mart sabahı yine hizmet bekleyecek, yine çöpleri temizlenecek, kaldırımlar bakımdan geçecek, parklar yeşil olacak, çocukların okullarına sevgi eli uzatılacak, sosyal kültürel projeler yaşama geçirilecek, kültür merkezleri çalışacak, orada yüzlerce kurs yapılacak, o kurslara kadınlarımız çocuklarımız katılacak; bunların niye aksamaya uğramasına neden olalım? Burada siyaset ikinci planda, yerel hizmet, insana sevgi ve saygı ön planda olmalı."

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yerel seçimlerde kullanılan oyların genel dağılımı nasıl etkilediği tartışmalarına da son noktayı koydu. Oyların bölüneceği söylentisinin gerçekleri yansıtmadığını aktaran Başkan Tartan şunları söyledi:

"Oylar bölünecek konusu bir safsata, bir yalan. Oyların bölüneceği konusu özellikle ilçe belediyelerde ve meclis üyesi seçimlerinde mümkün değil. Bakın, Türkiye genel oyları belirlenirken artık il genel meclisi kalktığı için eğer Bütünşehir varsa Bütünşehir belediye başkanlıkları, eğer bütünşehir değilse il belediye başkanlıkları için kullanılan oylar Türkiye'nin genel oyunu belirleyecek. Yani İzmir'de Sayın Aziz Kocaoğlu, Sayın Murat Taşer ya da Sayın Binali Yıldırım'a kullanılan oylar Türkiye'nin genel oyunu belirleyecek. Konak'ta Hakan Tartan için kullanılan oyların her hangi bir Türkiye oyuna yansıması olmayacak. Diyelim ki Hakan Tartan çok sevilen sayılan bir isim ve bir mucize oldu yüzde yüz oyla seçildi. Bu yüzde yüz oyla seçilmenin bile Türkiye genelinde siyasi partilere her hangi bir yansıması olmuyor. Bu nedenle oylar bölünecek diyenlerin karşısında oyuna gelmeyelim."

SEÇMENE TAAHHÜT

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yerel seçimler öncesi bir ilke imza atarak Konak Halkına taahhüt verdi. Hakan Tartan, yeni dönemde dürüst, namuslu, ahlaklı, çalışkan, hedefleri ve vizyonu olan tavrını sürdürerek, siyasete değil halka hizmete, sevgi ve birlik içinde olmaya devam edeceğini ifade ederek İzmir halkına şu sözlerle seslendi:

HEMŞEHRİLERİME SÖZÜMDÜR

Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız şartsız egemenliğini koruyacağıma, Hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma, İzmir'i huzur ve refah, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, hiçbir parti ve partili ayrımı yapmadan yöneteceğime; her insana, Konak'ın her mahallesine eşit hizmet vereceğime, Konak'ta yaşayan herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ve Belediye Yasası ile Anayasa'dan ayrılmayacağıma, geçen dönem olduğu gibi Konak'ı İzmirli hemşehrilerimle birlikte yöneteceğime, sizlerin her sorunu ile yakından ilgileneceğime namusum ve şerefim üzerine and içer ve söz veririm.

Saygılarımla... - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan İzmir Konak Dsp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title