Haberler

Dspli Başkan Adayı Tartan İddialı Konuştu

Konak'ın 5 yıldır başkanlığını yapan Hakan Tartan, bu kez DSP'den girdiği adaylık yarışında, Konak'ta basmadık yer bırakmıyor.

Konak'ın 5 yıldır başkanlığını yapan Hakan Tartan, bu kez DSP'den girdiği adaylık yarışında, Konak'ta basmadık yer bırakmıyor.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Kore Gazileri Derneği'ni ziyaret eden DSP Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan "Ben cumhuriyet, Atatürk, ezan ve bayrak sevgisiyle büyümüş bir insanım. Kimler hangi siyasetin peşinde olurlarsa olsunlar, ben hizmet için varım" dedi. Gazilerin ve şehit yakınlarının her zaman başının tacı olduğunu belirten Tartan, "Yıllar önce ilk kez milletvekili adayı olduğumda ilk olarak şehit yakınlarımızı ve gazileri ziyaret etmiştim, onların hayır dualarını alarak yola çıkmıştım. Tarihine sahip çıkmayan milletler, güçlü bir gelecek yaratamazlar. Gazilerimizin bulunduğu her yerde sevgimizi ve yüreğimizi ortaya koyduk" dedi.

Mardin Midyatlılar Derneği'ni de ziyaret eden Tartan, "Mardinlilerin dostu Hakan Tartan" pankartı ve yazısı ile karşılandı. Tartan'ı coşkuyla bağrına basan Midyatlılar, önümüzdeki beş yıl için desteklerini iletti.

Mardin'i ve Midyat'ı sadece bir kültür ve medeniyet beşiği olarak değil, aynı zamanda İzmir'deki 300 bine yakın hemşehrimizin de memleketi olarak gördüğünü ifade eden Başkan Tartan ise, "Çok teşekkür ediyorum. Beş yıl boyunca eşit hizmet götürmeye çalıştık ama kadınlarımızı biraz kayırdık. Çünkü kadını mutlu ve huzurlu olmayan ev, mutlu ve huzurlu olamaz. Eğitim konusuna özel önem verdik. Beş yıl boyunca okullarımızın yenilenmesine 20 trilyon lira ayırdık. Önümüzdeki beş yılda da aynı sevgi ve saygı anlayışıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

KONAK'I BİLEN TEK TECRÜBELİ ADAY BENİM

İzmir'in Halkapınar mahallesini ziyaret eden Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, vatandaşların sıcak ilgisi ve yoğun desteği ile karşılaştı. Meşhur Kayacan Kahvehanesi'nde mahalle sakinleri ile buluşan ve çay servisi yapan Tartan, proje üreten ve tecrübe sahibi tek adayın kendisi olduğunu söyledi. Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan Tartan, "Önümüzdeki beş yıllık dönemde kadınlarımıza yönelik gezilerimizi sürdüreceğiz. Kadın, çocuk ve diş üzerine ihtisaslaşmış sağlık merkezleri kurarak önemli bir ihtiyacı karşılayacağız. Özellikle okullara yaptığımız yardımlar sürecek. Beş yıl içinde okulların onarımına 20 milyon lira harcadık, bu bütçe artacak" dedi.

Vatandaşlardan oy verecekleri adayı tanımalarını ve ona göre oy kullanmalarını isteyen Tartan, kendisi dışındaki adayların Konak'ı tanımadıklarını, hatta Konak'ta oy bile kullanmayacaklarını vurguladı. Tartan, "Lütfen Google'a girin ve adayların isimlerini yazarak basit bir arama yapın. Kimin ne olduğunu göreceksiniz. Tecrübe sahibi tek aday benim. Konak'ı tanıyan, bilen tek aday da benim" diye konuştu.

30 MART İÇİN DEĞİL, 31 MART İÇİN ÇALIŞIYORUM

İsmetpaşa ve Ferahlı'da vatandaşlarla buluşan Dr. Hakan Tartan, "31 Mart günü vatandaşlar yine okulların kırılmış camlarını onaracak, çöpleri toplayacak, zor gününde yanında olacak birini bekleyecek. İşte bu yüzden ben 30 Mart için değil, 31 Mart için çalışıyorum. 31 Mart'ta hizmetlerin sürmesini bekleyecek olan vatandaşıma siyaset değil, hizmet götürmek için uğraşıyorum" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Gürçeşme semtinde İsmetpaşa ve Ferahlı Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Beş yıldır kendisini destekleyen bölge halkına teşekkür eden Tartan, "Bu desteğe biz de somut hizmetlerle layık olmaya çalıştık. Yerel yönetimlerin siyaset yapma değil, hizmet etme yeri olduğu bilinciyle hareket ettik. Bu yüzden ayrımcı bir anlayışımız hiç olmadı" dedi.

Yerel seçimlerin ardından her partinin 'Biz kazandık' deyip çıkacağını, ancak 31 Mart günü vatandaşların yine okulların kırılmış camlarını onaracak, çöpleri toplayacak, zor gününde yanında olacak birini bekleyeceğini vurgulayan Tartan, "İşte bu yüzden ben 30 Mart için değil, 31 Mart için çalışıyorum. 31 Mart'ta hizmetlerin sürmesini bekleyecek olan vatandaşıma siyaset değil, hizmet götürmek için uğraşıyorum. Vatandaşım adaylara baksın, özgeçmişlerine göz atsın. Ona göre değerlendirme yapsın. Bazı adaylar kendilerine oy kullanamayacaklar. Kendine oy veremeyen adayın Konak'a ne yararı olacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hakan tartan konak izmir dsp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title