Haberler

DSP Tekirdağ Milletvekili Adayı Seyfi Ergül Açıklaması

Demokratik Sol Parti (DSP) Tekirdağ Milletvekili Adayı Seyfi Ergül, sol seçmenin Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mecbur edildiğini ifade ederek, Tekirdağ'da alternatif sol parti olarak DSP olduğunu söyledi. Tekirdağ'da yaşayan sol seçmene saygısızlık yapıldığını belirten milletvekili adayı Ergül, 7 Haziran seçimlerinde Tekirdağlıların ihtiyacını DSP'nin karşılayacağını söyledi.

DSP Tekirdağ Milletvekili Adayı Seyfi Ergül, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 1 sene içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesinin vatandaşa vermiş olduğu vaatlerinin hiçbirini yapmadığını iddia eden milletvekili adayı Ergül, Tekirdağ'da memnun solcu görmediğini söyledi.

Ergül, CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin sahil dolgu alanını köstebek gibi kazdığını 1 yıl boyunca hiç icraat yapmadığını öne sürerek, "Tekirdağ'da CHP Belediyesi'nin çok iyi çalışmadığını görüyoruz. Tekirdağ seçmeni sol bir seçmen ve sanki CHP'ye mecbur edilmiş, mahkum edilmiş gibi. Tekirdağ'da CHP'den başka solcuların oy vereceği yokmuş gibi havası oluşturuluyor. Bu, burada yaşayan sol seçmene de saygısızlıktır. Sen hem çalışma, şehrin her tarafını köstebek gibi kaz insanların ayakları kırılsın sokaklarda yürürken sonra da sol bir partiye mecburen oy ver durumuna düşür. Seçmenin artık bir alternatifi var. DSP Tekirdağ'da alternatiftir. Sol seçmenin her türlü ihtiyacını karşılayacak güçtedir. DSP iktidarında da Tekirdağlılar soldan beklediği, hak ettiği hizmeti bizim sayemizde alacaktır. Sol seçmen CHP'ye mecbur değildir" dedi.

"TEKİRDAĞ'DA CİDDİ BİR HİZMET AKSAMASI VAR"

Tekirdağ'da çok ciddi bir hizmet aksaması olduğunu iddia eden DSP'li Seyfi Ergül, "Tekirdağ'da her taraf köstebek yuvası gibi bütün hizmetler aksamış. Bu sefer DSP Tekirdağ'da milletvekili çıkarıp bu hizmetleri bizzat kendisi yapmak istiyor. DSP, Tekirdağ'daki aksayan hizmetleri solun adına göğüsleyecek tek partidir. Kimse CHP'ye mecbur değildir. CHP'nin solcuları zorla kendisine oy verdirecek duruma düşürme ortamını oluşturmayı bıraksın artık. Tekelciliğe gidiyor CHP. Solun tek tekeli kendisiymiş gibi bir politika uyguluyorlar. Seçmeni mecburen kendilerine oy vermeye zorluyorlar" diye konuştu.

"SAHİL DOLGU ALANI YAPIMINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN GÖZLERİNİ DOLDURUYOR"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Tekirdağ sahil dolgu alanında sadece Pazar günü çalışma yaptığını ileri süren Ergül, Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların gözünü doldurduğunu söyledi. Ergül, "Pazar günü insanlar sahilde yürürken Büyükşehir Belediyesi çalışma başlatıyor. Haftanın 6 günü de buradayız o zamanda da hiçbir çalışma yok. Orada kepçeleri götür insanları toz yığının içinde bırak sonra da deki CHP'den başka bir parti yok. Çare biziz. Sahilin durumunu hepimiz görüyoruz. Yazık değil mi bu vatandaşlara. Böyle bir anlayış olur mu? Bütün gün iş makineleri orada duruyor hiç yürümüyor işin ilginç tarafı. Niye hiç yürümüyor çünkü sadece Pazar günü göstermelik çalışıyor. Diğer 6 gün yatıyor" ifadesini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Dsp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title