Haberler

DSP'den MHP'ye Tepki

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, Üniversitelerde Baş Örtü Serbestliğini Getiren Anayasa Değişikliğine Destek Verdiği İçin MHP'ye Tepki Gösterdi. Türban Konusunu Ateşten Topa Benzeten Bayer, Bu Topun Ülkeyi Yakıp Kavuracağını İddia Etti.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, üniversitelerde baş örtü serbestliğini getiren anayasa değişikliğine destek verdiği için MHP'ye tepki gösterdi. Türban konusunu ateşten topa benzeten Bayer, bu topun ülkeyi yakıp kavuracağını iddia etti.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, beraberinde Gençlik Kolları Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Emrah Konuralp ile eski Bursa milletvekili Orhan Ocak olduğu halde Balıkesir il teşkilatını ziyaret etti. DSP İl Başkanı Ahmet Aydoğdu'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Melda Bayer, il örgütünün düzenlediği basın toplantısında DSP'nin türbanla ilgili görüşlerini ifade etti. Üniversitelerde baş örtüsü serbestliğini getiren anayasa değişikliğiyle ilgili yasa teklifi ve bu konuda iktidar partisine destek

olan MHP'ye tepki gösteren DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, MHP'yi yangına körükle gitmekle suçladı.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, il teşkilatındaki basın toplantısının ardından il, merkez ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşüp, yerel seçim hazırlıklarını gözden geçirdi. Bayer'in, öğleden sonra da Edremit'in zeytinli beldesinde DSP'ye iltihak edecek olan 100'den fazla gencin partiye katılım törenine katılacağı bildirildi.

(YU-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title