Haberler

DSL Pazarı Gelişiyor

Türk Telekom'ün öncü olduğu ve İSS'lerin desteklediği reklam kampanyası, DSL pazarını geliştirmeyi hedefliyor.

Teknotel Telekom'un da aralarında yer aldığı bir grup İnternet servis sağlayıcısı (İSS), Türk Telekom'un öncülüğünde yürütülen ve DSL pazarını geliştirmeyi amaçlayan inisiyatife destek veriyorlar.

Türk Telekom ve İnternet Servis Sağlayıcıları'nın DSL internet altyapısını tanıtmak için bir araya geldikleri, TBWAISTANBUL tarafından hazırlanan reklam filmleri 19 Eylül 2011 tarihinde yayına girdi. Her biri İnternet'in önemli bir özelliğini anlatan üç reklam filmi, DSL'in hızlı, kesintisiz, kotasız ve ekonomik olduğunu vurguluyor.

Teknotel Telekom (www.teknotel.com) Gn. Müdür Yardımcısı Duru Komaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, DSL servislerinin sunulduğu Türk Telekom'un iletişim altyapısının, yüksek hızlar, simetrik erişim gibi özelliklere sahip olduğunu ve kurumsal müşterilerinin halihazırda kullandıkları bu omurganın kapasitesinin duyurulmasının, pazarın gelişimine katkıda bulunacağına inandıklarını ifade etti. Komaz şunları kaydetti: "Türkiye'nin neredeyse her yerinde DSL altyapısı bulunuyor.

Her konuta, işyerine ADSL, VDSL, G.HSDSL gibi farklı servisler sağlanabiliyor. DSL'in yaygınlığı, ekonomik oluşu ve sunduğu kapasiteler en önemli artıları. Biz dahil tüm İnternet servis sağlayıcılarının, Türk Telekom'un bu yaygın altyapısını kullanarak oluşturduğumuz, farklı katma değerlere ve özelliklere sahip İnternet veya noktadan noktaya erişim paketlerimiz bulunuyor. DSL, her profil ve kullanım özelliğine uygun bir çözüm sunabiliyor. Türk Telekom'un DSL'in tanıtımına ilişkin kurguladığı reklam kampanyasını bu nedenle takdirle karşıladık ve desteklemeye karar verdik."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title