Haberler

DSİ Toplu Temel Atma ve Açılış Töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Karabük Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili'yi ve partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımları toplu temel atma ve açılış töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve orköy kredi...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Karabük Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili'yi ve partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımları toplu temel atma ve açılış töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve orköy kredi sertifikaları dağıtım törenine katıldı. Kent Meydanı'nda düzenlenen törene Bakan Eroğlu'nun yanında Vali Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş de katıldı.

ŞAHİN: HİÇBİR ÖZGÜRLÜK SINIRSIZ DEĞİLDİR

Törende konuşan Ak Partili Şahin, fikir ve düşünce özgürlüğü ile siyaset özgürlüğünün anayasanın tanıdığı en önemli özgürlüklerden olduğuna vurgu yaparak, şöyle dedi:

"Ama hiçbir özgürlük sınırsız değildir. Eğer siz bu siyaset yapma hakkınızı kötüye kullanırsanız, siyaset yapıp bir taraftan aynı zamanda 'biz sırtımızı terör örgütlerine dayadık' derseniz, bunun hesabını sorarlar, bu devlet sorar, yargı sorar arkadaş. Dağda PKK militanlarıyla kucaklaşırsanız hesabını sorar, kodese de atar sizi. Dünyanın hiçbir ülkesi, hiçbir devleti buna izin vermez. O halde siyaset yapıyorsanız siyasetin nasıl yapılacağı anayasada bellidir, siyasi partiler kanununda bellidir. Düşüncenizi ortaya koyarsınız parlamento zeminine getirirsiniz yasalaşırsa yasalaşır, yasalaşmazsa o gücü elde etmek için halkı iknaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için silaha sarılmış ve silahlı eylemlerle bunu gerçekleştirmek isteyenlere destek verirseniz, hatta içinde olursanız bir siyasi parti olarak algılanmazsınız, bir terör örgütü yandaşı parti olarak algılanırsınız ve hesabını verirsiniz. Şimdi de bu hesap soruluyor ve sorulacaktır. Dolayısıyla kim ne yaparsa yapsın, kim Türkiye'nin önünü kesmek ve çelme takmak için hangi terör örgütünü veya terör örgütlerini kullanırsa kullansın, Allah'ın izniyle bu millet ve bu milletin emrinde olan hükümet ve güvenlik güçleri onların heveslerini kursaklarında geçmişte bırakmıştı şimdi de bırakacaktır."

BAKAN EROĞLU: BU MİLLETİN YILDIZI PARLAK

Sabah gelişen alerjik bir rahatsızlığı nedeniyle alt dudağı şişen Bakan Veysel Eroğlu da törende konuştu. Bakan Eroğlu, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "Bu darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye parçalanacaktı. Allah korudu. Burada özellikle Cumhurbaşkanımızın dirayeti, cesareti sayesinde milletimizin kahramanlığı, bütün kurum ve kuruluşlar ile siyasilerin desteği ile darbe girişimi püskürtüldü. İnşallah bundan sonra hiç kimse, kurum, örgüt, darbe teşebbüsünü rüyasında bile göremeyecektir. Çünkü karşısında kahraman Türk milleti var. Bu milletin yıldızı parlak ve bu bayrak bu topraklarda ilelebet dalgalanacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 2023, 2053 ve Malazgirt zaferinin kutlanacağı 2071 yılında Türkiye dünyada küresel bir güç olacaktır. Buna hiç kimse mani olamayacaktır. Türkiye'nin bu muazzam yükselişini hazmedemeyen bazı düşman devletler ile PKK, PYD, DEAŞ, FETÖ gibi bir sürü terör örgütlerini devreye soktular. Ama devletimiz hükümetimiz kararlıdır. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadele kesinlikle sürecektir. Sınırımızda Suriye ve Irak var. Orada terörist örgütleri at oynatıyor. Neticede bizde sınırımızı güvenlik altına almak için ne gerekiyorsa yapacağız ve yapıyoruz" dedi.

Bakan Eroğlu, daha sonra milletvekili Mehmet Ali Şahin ve diğer protokol üyeleriyle birlikte butona basarak, 68 Milyon TL değerindeki 10 tesisin temelini attı, 8 tesisin de açılışını yaptı. Bakan Eroğlu daha sonra meydanda 5 bin adet fidanın dağıtımına da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rafet Vergili Veysel Eroğlu Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title