Haberler

DSİ Takdim Toplantısı Sona Erdi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü takdim toplantısı sona erdi.

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü takdim toplantısı sona erdi.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ Genel Müdürlüğü'nde takdim toplantısına katıldı.

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak takdim toplantısının yapıldığını belirten Özgür, "DSİ Antalya heyeti olarak ekibimiz ile birlikte Ankara'da ilk olarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci'yi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı'yı ziyaret ettik. Antalya Bölge Müdürlüğümüzün 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılı hedefleri konusunda kendilerine bilgi sunduk. DSİ Genel Müdürlüğümüz konferans salonunda DSİ Genel Müdür Yardımcımız Yakup Başoğlu Başkanlığında Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımızın katıldığı heyete DSİ Antalya Bölge Müdürlüğünün 2015 yılı çalışmalarının değerlendirmesini ve 2016 yılı hedeflerini içeren bir sunum yaptık" dedi.

Takdim toplantısının ardından Özgür ve beraberindekiler TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa Şahin'i ve Enerji BİR-SEN Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul'u ziyaret ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Tüfekci Akif Özkaldı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title