Haberler

DSİ 'Den Elmalı'daki Taşkına Müdahale

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı’nın Çukurelma, Çobanisa, Yuva, Eskihisar mahallelerinde taşkından etkilenen arazilerde incelemede bulunduDSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yardımcısı Tuncay Aykan ve şube müdürleri ile Elmalı’nın Çukurelma, Çobanisa, Yuva, Eskihisar mahallelerinde taşkından etkilenen arazilerde incelemede bulundu.

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı'nın Çukurelma, Çobanisa, Yuva, Eskihisar mahallelerinde taşkından etkilenen arazilerde incelemede bulundu

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yardımcısı Tuncay Aykan ve şube müdürleri ile Elmalı'nın Çukurelma, Çobanisa, Yuva, Eskihisar mahallelerinde taşkından etkilenen arazilerde incelemede bulundu. Cuma gecesi Elmalı ilçesinde yoğun yağış sonucu Tire deresinde ve Göğü Deresinde meydana gelen taşkından dere yataklarında ki bazı tarım alanları olumsuz etkilendi. Bölgede çalışmaların devam ettiğini belirten Özgür, "Planlama çalışmaları devam eden Gümüşkaya Göleti hem bu bölgedeki tarım alanlarını sulayacak, hemde bu bölgedeki tarım alanlarını taşkından koruyacaktır. İnşallah bu bölgedeki sorunları Gümüşkaya Göleti ile tümden ortadan kaldırmış olacağız. Eskihisar Mahallesi Güğü deresinde meydana gelen taşkın ile ilgili olarak personel ve iş makinelerimiz taşkında olası büyük zarar olmaması için her türlü tedbiri alarak çalışma yapıyorlar. Yuva Mahellesinde meydana gelen taşkından olumsuz etkilenen alanları da ekibimiz ile birlikte yerinde inceleyerek yapılması gerekenleri etüt ettik" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Elmalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title