Haberler

DSİ Bölge Müdürü Özgür Gölet ve Sulama İnşaatlarını İnceledi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kaş'ın İkizce Göleti ve Sulaması inşaatı ile Sütleğen Göleti inşaatının başladığı alanda ve tamamlanan Elmalı Özdemir Göletinde incelemelerde bulundu.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Özhan Erdanışman, Köksal Buğra Çelik, Şube Müdürleri ve Kontrollük teşkilatı ile birlikte Kaş İkizce Göleti ve Sulaması inşaatı ile Sütleğen Göleti inşaatının başladığı alanda ve tamamlanan Elmalı Özdemir Göletinde incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Kaş ikizce Göletinde Dolgu seviyesi ve Sulama şebekesi imalatları tamamlandı. İkizce Göleti ve Sulaması İşi kapsamında 2 bin 60 da brüt ( bin 800 da net) tarım alanı borulu sistemle sulanacak. Sütleğen yer teslimini yaptık. Çalışmalara başlandı. Sütleğen Göleti ve Sulaması tamamlandığında 6 bin 370 dekar tarım alanını borulu sistemle modern bir şekilde sulanacak" dedi.

Elmalı'ya 60 metre yükseklikte bir Su yapısı kazandırdıklarını hatırlatan Özgür, "Elmalı Özdemir Göletimizin Gövde Dolgusunu tamamladık. İnşallah en kısa zamanda Sulamasını da tamamlayıp Elmalı ilçemizde ki 7 bin 980 dekar tarım arazisini borulu sistemle Suya kavuşturmuş olacağız." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İkizce Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title