Haberler

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Gölet ve Sulama İnşaatlarında İncelemeler Yaptı

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve şube müdürlerimiz ile birlikte Korkuteli Karabayır ve Doyran Boyalı Gölet ve Sulama inşaatlarında incelemeler yaptı.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve şube müdürlerimiz ile birlikte Korkuteli Karabayır ve Doyran Boyalı Gölet ve Sulama inşaatlarında incelemeler yaptı.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür; Korkuteli Karabayır Göleti'nin tamamlanma aşamasına geldiğini, Doyran Boyalı Göleti'nin ise gövde dolgusunun tamamlandığını ve dolusavak imalatlarına başlandığı belirtti. Her iki inşaatın da tamamlanarak Antalya'ya iki su yapısı kazandırılacağını belirten Özgür, "Korkuteli Karabayır Göleti ve Sulaması işi kapsamında 2 400 dekar brüt tarım alanı borulu sistemle sulanacaktı" dedi.

Karabayır Göleti ve Sulaması işinin Haziran ayı içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Özgür, şunları söyledi:

"Bu proje tamamlandığında dekar başına yılda 1 006,00 TL gelir artışı sağlanacaktır. Antalya Merkez Doyran Boyalı Göleti ve Sulaması işi kapsamında ise 7 220 dekar brüt tarım alanı borulu sistemle sulanacaktır. Doyran Boyalı Göleti kil çekirdekli kaya dolgu olup; toplam 450 000 metreküp dolgu vardır. Gövde dolgusu tamamlanmış olup, dolusavak imalatına başlanılmıştır. Proje tamamlandığında 1.413,08 TL/dekar net gelir artışı sağlanacaktır." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Doyran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title