Haberler

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür Açıklaması

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'da devam eden içmesuyu isale hattı ve arıtma tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'da devam eden içmesuyu isale hattı ve arıtma tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

İnşaat alanlarındaki incelemelerinin ardından şantiyelere geçen Özgür, işlerin ilerleme seviyeleri hakkında yetkililerden bilgi alarak şantiye defterini imzaladı.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Özgür, arıtma tesisinde idari binanın birinci kat kolon ve kalıp işleri ile havalandırma ünitelerinde betonarme imalatlarına devam edildiğini söyledi.

Arıtma tesisinin 20 ünitesinde kazı ve drenaj çalışmaları, 4 ünitesinde ise betonarme imalatlarının tamamlandığını belirten Özgür, 11 ünitede de betonarme imalatı çalışmalarının devam ettiğini ve işin genel fiziki gerçekleşmesinin yüzde 30,5 olduğunu kaydetti.

Alanya İçmesuyu İsale Hattı çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Özgür, "İsale hattında toplam 11 bin 400 metre boru imalatı tamamlanmıştır. İşin genel fiziki gerçekleşmesi yüzde 85'e ulaşmıştır. Çalışmalarda emeği geçen DSİ ve firma elemanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title