Haberler

    Drogba: Terim Beni Taraftarın Önüne Attı

    Güncelleme:

    Galatasaraylı eski futbolcu Türkiye kariyerinde yaşadığı sorunları anlattı. Fatih Terim'i sert sözlerle eleştiren Drogba'nın şikayetlerinden Mancini de nasibini aldı.

    Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeniden eski takımı Chelsea'ye dönen Didier Drogba, Millet gazetesine Türkiye kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    "ARKAMDAN KONUŞUYORLARDI"

    Sarı kırmızlı takımı çok sevdiğini söyleyen Drogba, "Profesyonel bir futbolcuyum. Ama sadece para kazanmak için ailemden uzak kalamam. Ailemden uzak kalacaksam pozitif şartlara sahip olmalıyım. Galatasaray'da takım içerisinde kimse yüzüme bir şey demiyordu. Ama arkamdan konuşuyorlardı. Takımda profesyonel olduklarını söylemelerine rağmen çocuk ruhlu oyuncular vardı. Benim çocuklara ayıracak vaktim yoktu." dedi.



    "MANCINI BANA YARDIMCI OLMADI"

    Takım içerisinde yaşanan sorunları Mancini ile paylaştığını belirten tecrübeli oyuncu, "Bana pas atılmadığını ona ilettim. Durumun farkında olduğunu söyledi. Ama bir şey yapamayacağını da ekledi. Bu yüzden bazı sıkıntılar yaşadık. Onun bazı kırmızı çizgileri vardı hiç esnek değildi." ifadelerini kullandı.



    "TERİM BENİ TARAFTARIN ÖNÜNE ATTI"

    Fatih Terim ile de problemler yaşadığını söyleyen Drogba, "Terim ile iletişim sorunumuz vardı. Gönderilmesini bana bağlayıp beni taraftarın önüne atmaya çalıştı. Başkanla görüştüğüm için yollandığını düşündü. Ama ben Drogba'yım. İletişim insanıyım. İsteyen herkesle görüşürüm." dedi.



    "GALATASARAY'I OYUNCAĞI GİBİ GÖRÜYORDU"

    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile ilgili görüşlerini de açıklayan Fildişi Sahilli oyuncu, "Başkan sürekli bir şeyler söylüyor sonra ortadan kayboluyordu. Probelmerli görüyordu ama çözmek için hamle yapmıyordu. Galatasaray'ı oyuncağı olarak gördü. Bence tüm tercihleri yanlıştı. Yaptıkları takıma pozitif katkı sağlamadı." şeklinde konuştu.

    "GALATASARAY'I HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRMEK İSTERİM"

    Yeniden Galatasaray'a dönmek istediği saklamayan oyuncu, " Galatasaray büyük bir potansiyele sahip. Ama bunun farkında değil. Umarım yllarımız yeniden kesişir. Galatasaray'ı hak ettiği yerlere getirmek isterim." dedi.


    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (11)

    A. turkmenoglu:

    turkiyeye gelmis en iyi yabancilardan biri

    22
    2
    yanıtYanıtla
    issiz in gurbet:

    en guzel lafi turk futbolcularinin gorundugu bibi olmadigi dogru soylemis insanlarin profesyonel olmasini ogrenmesi sart . .

    23
    1
    yanıtYanıtla
    ferhat demir:

    canı gönülden bekleriz

    22
    2
    yanıtYanıtla
    emre sağlam:

    DOĞRU SÖZE NE ACET

    22
    1
    yanıtYanıtla
    SOBEEE!:

    En net doğruları söylemiş. Bu çarpıklıklar güpegündüz günbegün ortada fakat bizim futbolda hala inatla görmeme inadı sürmekte. . .

    16
    2
    yanıtYanıtla
    telliogullari:

    Efendilik bakimindan Drogba F. Terime 10 ceker. Futbol kalitesi tartisilmaz.

    18
    0
    yanıtYanıtla
    cukca cukca:

    adam galatasarayı degıl turk futbolunu ozetlemıs. kısa ve net

    15
    1
    yanıtYanıtla
    KAAN KILINC:

    SENDE TERİM''İN ARKASINDAN NUMARA ÇEVRMESEYDİN ABE YA.

    1
    13
    yanıtYanıtla
    sss:

    yalan haber

    0
    13
    yanıtYanıtla
    malatyalı:

    Adamkere adamsın sen yaa !!!

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title