Haberler

Drogba, Gözünü Burcu Esmersoy'dan Alamadı

Güncelleme:

GQ Yılın Sporcusu ödülünü alan Galatasaraylı Didier Drogba, kırmızı elbisesiyle dikkat çeken Burcu Esmersoy'dan gözlerini alamadı.

GQ tarafından 18 yıldır sürdürülen 'GQ Men of the Year' geleneği, Akmerkez ana sponsorluğunda ikinci kez İstanbul'da yapıldı.

Ortaköy'deki bir otelde düzenlenen ödül törenine, sanat, cemiyet ve spor dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Ödül töreni ünlü oyuncular Beren Saat'le Bergüzar Korel'in dekolte yarışına sahne oldu. Ancak dikkatlerden kaçmayan bir detay daha vardı. O da Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba'nın Burcu Esmersoy'a olan ilgisi.

GÖZLERİNİ ALAMADI

Gecede Yılın Sporcusu ödülünü alan Galatasaraylı Didier Drogba, kırmızı elbisesiyle dikkat çeken Burcu Esmersoy'dan gözlerini alamadı.

DAVETLİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

İtalya'nın Juventus takımını yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray'ın ünlü oyuncusu Drogba, gecede davetlilerin ilgi odağı oldu.

GECE BOYUNCA TAKİP ETTİ

Drogba'nın odağında ise bir tek sunucu Burcu Esmersoy vardı. Drogba, Esmersoy'a olan hayranlığını gece boyunca gözleriyle takip ederek dile getirdi.

ÖDÜLÜNÜ AYSAL'IN ELİNDEN ALDI

'Yılın Sporcusu' seçilen Drogba, ödülünü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın elinden aldı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Esmersoy Galatasaray Akmerkez Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title