Haberler

Drogba'dan Şampiyonluk Mesajı: Herkes Rütbesini Bilecek

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Didier Drogba, sosyal medya hesabından şampiyonluk için bir mesaj yayınladı.

1,5 sezon Galatasaray forması giyen ve taraftarların sevgilisi olan Didier Drogba Galatasaray'ın şampiyonluğu için bir mesaj yayınladı.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK

Drogba paylaştığı mesajda Galatasaray'ın ezeli rakiplerini kızdıracak sözler kullandı ve 4. yıldıza atıfta bulundu. Drogba'nın paylaştığı mesajda "Aslan yürekli G.Saray taraftarını ve aslan yürekli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes rütbesini bilecek" dedi.

MANCINI DE KUTLADI

Öte yandan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini de mesaj yayınladı ve "Galatasaray, Süper Lig şampiyonu ve dört yıldıza ulaşan ilk takım. Tebrikler!!!" ifadelerini kullandı.


TİŞÖRTLÜ GÖNDERME

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önderliğinde 20. şampiyonluğunu yaşayarak, 4. yıldızı ezeli rakibi Fenerbahçe'den önce takarken tarihi bir tişört de piyasaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı ekibin resmi kanalında moderatörlerin ve Ergin Ataman'ın üstüne giydikleri tişörtlerde ezeli rakip Fenerbahçe'ye de tarihi bir gönderme vardı. Fenerbahçe cephesinin, "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" sözünü hatırlatan tişörtte yazan ifade şöyle: "Belki bir gün herkes 4 yıldız takacak ama tarih ilk bizi yazacak!"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

doğrucu davut:

şampiyonluk sıralaması fb 19, bjk 13, gs 12, ts 6, ulusoy 4, parelel 3 , bursa 1 dir. . . . . gerisi fasa fisodur. . . .

9
29
yanıtYanıtla
yürek ister:

tırı vırı yapmayın şampiyonuz ulannnnnnnnnnnnnnnnnn

16
1
yanıtYanıtla
reis:

bir kere 3 yıldız yüzbaşı ise 4yıldız binbaşı olmalı. . . . . cahiller sizi. . . teğmen(1), üsteğmen(''2), yüzbaşı(3), binbaşı(bayraklı tek yıldızdır). . . ne çabuk o kadar terfi ettiniz. . . fb size binbaşığılığ gösterir ama generalliği asla. . general olmakiçin daha 16 şampiyonluk lazım. . . embesiller sizi. . . ulusoylu yıllar(1996-2002) ve parelelli yıllar(2010-2015) olmasa cinconun daha 13 şampiyonluğu olurdu. . . . bu gerçeği hiç bir zaman değiştiremeyeceksiniz. .

2
13
yanıtYanıtla
sefaMobil-ANDROID:

ne kadar hasetci kiskanc insanlar var tebrik edeceklerine camur atiyolar bir gercek var galatasaray 4 yildizli bir general he birde fenerin maclarina baksalar bedavadan veriler penaltilar ama nerdee

8
6
yanıtYanıtla
realite:

fb nin şampiyon olabilmesi için gs den en az yüzde 20 daha iyi olmak zorunda. . 1- yüzde 10 gs nin yandaş takımı çok(ts, gb, akhisar, antep, kayseri vb. )fb ile ölümüne oynarlar gs ye kız gibi. . 2-yüzde 10 da lobiler, tüm lobiler(tff, mhk, pfdk) gs nin emrinde, gs ye kırmızı ve penaltı verilirken hakemnler 2 kere düşünür ve hep vazgeçerler(içgüdüsel)veremezler elleri gitmez. . ama aynı pozisyonlarda fb direk kırmızı, veya düüüüt penaltı(göğsünü gere gere). . bu kadar aleni tezgahta , bu kadar çapsız futbolcu(yabancıların tamamı), ve çapsız hocaya rağmen, fb yine iyi yarışıyor, belkide yarıştırılıyor(para babaları tarafından, lig tv). . fb 2 sene bu düzene rest çekmeli. . tüm fb liler decoderleri iade etmeli. .

2
10
yanıtYanıtla
svs:

drogba çok adamdın da niye geçen sene yattın kendini dünya kupasına sakladın cebi doldurup gittin tribünlere oynama

3
6
yanıtYanıtla
bjkMobil-ANDROID:

as.pis zenci

0
9
yanıtYanıtla
SNOW:

Drogba bu toprakların gördüğü en büyük yıldızdır. Ulan çıplak gözle seni bir kere izleyemedim ya, ona yanarım. Biraz tuhaf olacak ama cennette bu tarz bir hizmet talep edebilir miyiz?

7
1
yanıtYanıtla
ahmet:

artık gs ye hoca olur droooooooooooooo bu kadar yalakalıktan sonra çok seviyodun niye gittin ben söyleyim paraya gittin.

2
5
yanıtYanıtla
kazakstanMobil-ANDROID:

iki iki galatasaray var kazakstan nan tebrikleri

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title