Haberler

Drogba Gol Attı, Galatasaraylıların İçi Sızladı

Güncelleme:

İngiltere Lig Kupası'nda Chelsea, 2. Lig temsilcisi Shrewsbury'i 2-1 yenerken Drogba'nın attığı gol, 'Galatasaray'da kalsa iyi olmaz mıydı' sorularını akıllara getirdi.

İngilltere Lig Kupası'nda 4. tur heyecanı yaşandı... Chelsea, Shrewsbury takımını 2-1'le elerken Drogba, ligin ardından kupada da golünü attı.

İLK GOL DROGBA'DAN

İngiltere Lig Kupası'nda Chelsea, deplasmanda 2. Lig temsilcisi Shrewsbury ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarının başında Drogba'nın golü Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

GRANDISON TAKIMINI YAKTI

Bu gole cevapsa 77'de Andrew Mangan'dan geldi. Mangan'ın golü, skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Ancak Chelsea'nin son bölümde yoğunlaşan atakları, galibiyeti getirdi. Willian'ın ortasında, Drogba'dan önce kafayı vuran Jermaine Grandison, topu kendi ağlarına gönderdi ve Chelsea 2-1 öne geçti. Bu sonuçla Maviler, Lig Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı.

TARAFTARIN İÇİNİ SIZLATTI

Şampiyonlar Ligi'nde Maribor'a, Premier Lig'de Manchester'a, Lig Kupası'nda da Shrewsbury takımına gol atan Drogba, Galatasaraylı taraftarların içini sızlattı. Drogba, ayrıldıktan sonra gol yollarında problem yaşayan Galatasaray'da "Kalsa daha iyi olmaz mıydı" sorularını akıllara getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Chelsea Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

engin altan 4 atan:

bende manu ya attı zannettim , adam tezelden kurtuldu ALLAHIN SEVDİĞİ KULUYMUŞ

1
1
yanıtYanıtla
1903:

RONALDOOOOOO :D

1
1
yanıtYanıtla
Cesur:

sanki gs de ona öyle pas atacak adam var gerçi gs de adam mı var?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title