Haberler

    Dragon Age: Inquisition'i Bekleyenlere Kötü Haber

    Yeni Dragon Age için biraz daha sabır lazım.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Dragon Age artık klasikler arasına girmiş bir seri. İlk oyun zaten kendine has bir fan kitlesi oluşturdu. 2. oyun biraz daha aksiyon ağırlıklı olsa da kendini sevdirdi. Uzun zamandır pek sesi soluğu çıkmayan Dragon Age, Inquisition ile sessizliğini bozdu. Ama yeni oyun için EA Games sabır taşını çatlatmaya yönelik üzücü haberi bugün duyurdu. Oyun kasım ayına ertelendi.


    Yapımcı Mark Darrah'a göre fazladan birkaç hafta, her şey için daha iyi olacak. Darrah,"Dragon Age: Inquisition üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri 4 yıl geçti. Hedefimiz iyi bir Dragon Age deneyimi yapmaktı. Bu karar motive olduğumuz hedef dahilinde gerçekleşti. Bu aslında görmek istediğiniz deneyimi parlatmakla ilgili" dedi.


    Kısacası oyunu en iyi hale getirmek ve oyunculara en iyi deneyimi sunmak istiyorlar. Varsın olsun Dragon Age: Inquisition geç gelsin, ama içeriğinde kritik hatalar, yanlışlıklar olmasın. Oyun 18 Kasım'da Amerika'da, 21 Kasım'da ise Avrupa'da PC, PS3, PS4, X360 ve X1 için piyasaya sürülecek.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title