Haberler

Dr. Yılmazer Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Yılmazer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Yılmazer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Yılmazer, tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını belirterek, "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 'Cennet annelerin ayakları altındadır' sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide varlıklardır. Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. AK Parti Sapanca Belediye Başkan adayı olarak, Kadınlarımızın sosyal imkanlarını genişletmek ve aile bütçesine katkı sağlamaya yönelik bir takım projeler geliştirdik. Yetkiyi aldığımızda bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bütün bunların dışında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Ayşenur İslam Hanımefendi'nin Sapanca ziyaretinde halka hitaben yaptığı konuşmasında, projelerimize bire bir destek vereceğinin sözünü vermesi bu yönde oldukça verimli çalışmalar yapabileceğimizin bir müjdesidir. Bu vesile ile her şeyin en güzeline, en iyisine layık olan kadınlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Dr. Yılmazer bu kapsamda Sapanca Kaymakamlığını, Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü, Sapanca Adliyesi'ni, Sapanca Aile Hekimliği'ni, Sapanca İlçe Hastanesi'ni, Sapanca'da bulunan Bankaları, Sapanca Halk Eğitim Merkezini, Sapanca'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını, Sapanca Yenises Gazetesi'ni, Sapanca Belediyesi'ni ve esnafı ziyaret ederek burada çalışan bayanlara çiçek takdiminde bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yılmazer Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title