Haberler

Dr. Sarıgül Başhekim Oldu

Geçtiğimiz ay Adıyaman’ın Sincik İlçe Hastanesinde aile hekimi uzmanı olarak göreve başlayan Dr. Ramazan Sarıgül, başhekim olarak görevlendirildi.

Geçtiğimiz ay Adıyaman'ın Sincik İlçe Hastanesinde aile hekimi uzmanı olarak göreve başlayan Dr. Ramazan Sarıgül, başhekim olarak görevlendirildi.

Eski Başhekim Uzman Dr. Zafer Terzi'nin yaklaşık 2 yıl önce Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanmasıyla boşalan Sincik İlçe Hastanesi Başhekimlik görevine aile hekimi uzmanı Dr. Ramazan Sarıgül atandı. Yaklaşık bir ay önce Sincik'te aile hekimi uzmanı olarak göreve başlayan Dr. Sarıgül, Sincik'te farklı bir görevde hizmet edecek.

Sincik İlçe Hastanesi Başhekim görevine atanan Dr. Ramazan Sarıgül, "Halkımıza hizmet etmek için almış olduğum vazifeyi layıkıyla yerine getirmek için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte mücadele edeceğiz. En büyük amacımız halkımıza daha faydalı olmak ve hastanemizde en iyi şekilde sağlık hizmetini vatandaşlara sunmaktır. Hastaların çevre illere sevk edilmesinin önüne geçmektir. Bitim aşamasında olan Yeni Hastanemize geçmeyi sabırsızlıkla beklemekteyiz Hastanemizin doktor, personel ve tıbbi cihaz sıkıntısı da inşallah bununla beraber çözülecektir. Hedefimiz yeni Hastanemizde kaliteyi en üst seviyeye taşımaktır. Sincik'e geldiğimden dolayı memnunum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title