Haberler

Dr. Özen, "Referandum Öncesi İşçi Çıkartılması Maksatlı"

TBMM Stratejisti, önceki dönem AK Parti Milletvekili A. Adayı Dr. Hasan Özgür Özen, TES-İş Sendikası Eski Başkanı Mehmet Baş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya destek verdi.

TBMM Stratejisti, önceki dönem AK Parti Milletvekili A. Adayı Dr. Hasan Özgür Özen, TES-İş Sendikası Eski Başkanı Mehmet Baş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya destek verdi.

Dr. Özgür Özen, "Mehmet Baş'ın Çatalağzı- Muslu bölgesinde faaliyet gösteren enerji firmalarının üretim maliyetlerinin artması, kömüre gelen fon ve ekonomik sıkıntıları bahane ederek; özellikle bölge insanımızın iş akitlerini feshedecek olmasına gösterdiği tepkiye destek veriyorum. Önümüzdeki günlerde birçok çalışanın iş akitlerinin feshedilmesinin mutlaka durdurulması gerekiyor. Bölgede hali hazırda yaşanan ciddi ekonomik ve sosyal sorunların üzerine yeni işten çıkarmalarla ciddi boyutta sosyal patlamalar olabilir. Özellikle önümüzdeki referandum sürecinde ve Hükümetimizin iş dünyası için yaptığı teşvik ve vergi kolaylıklarına rağmen bölgede faaliyet gösteren firmaların insanımıza bu sıkıntıları çektirmeye hakkı yoktur. Termik santrallerde çalışan hemşerilerimiz kesinlikle yalnız değildir. Sayın Baş'ın endişelerine kesinlikle katılıyorum ve bölgede faaliyet gösteren firmaların bu konuda geri adım atması adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

MEHMET BAŞ Çatalağzı AK Parti Muslu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title