Haberler

Dr.kerim Cangır CHP'den Muğla Milletvekili Aday Adayılığını Partililerle Paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem İlçe Başkanı Dr.Kerim Cangır CHP Muğla Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Bodrum İlçe Başkanı Dr.Kerim Cangır, Muğla milletvekilliği aday adaylığını CHP Bodrum İlçe binasında yaptığı basın toplantısı ile partililerine ve kamuoyuna açıkladı. Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen basın toplantısı öncesinde CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen 7 Haziran seçimlerinde Bodrum'dan az bir milletvekili çıkaracaklarını ve bunun bir hak olduğunu ifade etti.

Dr.Kerim Cangır'ın Muğla Milletvekilliği açıklamasına CHP Muğla İl Yönetim kurulu Üyesi İ.Zeki Gündoğmuş, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, geçmiş dönem İlçe Başkanları Osman Öneş, Rezzan Karahan, İsmail Sever, Duran Öztürk, Durmuş Ali Öztürk ile birlikte Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri katılırken, özellikle Mumcular, Çamlık, Pınarlıbelen, Çömlekçi gibi köylerden de yoğun katılımın olması dikkat çekti. Konuşmasının başında Liverpool'u yenerek tur atlayan Beşiktaş'ın başarısını bir Fenerbahçeli olarak kutluyorum diyen Dr.Kerim Cangır partilileri tarafından coşku ile alkışlandı. Daha sonra kendi yaşamı ile ilgili bilgileri paylaşan Dr.Cangır Pınarlıbelen'de eşi Nilgün Cangır ile birlikte yaptırdıkları ilk ve Ortaokulu hangi şartlarda ve neden yaptırdıklarını anlattı.

YASAMA, YÜRÜTME ve YARGI, KUVVETLER BİRLİĞİ HALİNE GELDİ

Türkiye'nin her yanının kuşatılmış durumda olduğunu, Lozan'da kazanılanların tek tek geri verildiği, Güneydoğu'da bilinmeyen gizli anlaşmalar yapıldığını ve Kıbrıs'ın da ne durumda olduğu konusunda kimsenin haberi olmadığını kaydeden Dr.Cangır şöyle konuştu;

"Cumhuriyetimizin tüm değerleri bir bir yok ediliyor. Cumhuriyet döneminde yapılan tüm fabrikalar, limanlar, ekonomik değerler birilerine peşkeş çekiliyor. Demokrasinin en önemli kriteri olan kuvvetler ayrılığı, yani yasama, yürütme ve yargı tam anlamı ile yok edilerek hükümetin "kuvvetler birliği" haline getirilmiştir. Dördüncü kuvvet dediğimiz basın ise; faşizan bir baskı ile yandaş hale getirilmekte, gerektiğinde yasadışı yöntemler de kullanılarak susturulmaktadır. Bir korku imparatorluğu kurulmuştur ve buna dur demek gerekiyor."

YAŞAMINI ÖZGÜRLÜK ve DEMOKRASİYE ADAMIŞ BİR DOKTOR

Kendisini; Yaşamını özgürlük ve demokrasiye adamış, devrimci gelenekten gelen ve Cumhuriyet Halk Partisinin birçok kademesinde aktif bir şekilde çalışan biri olarak tanımlayan Dr.Kerim Cangır neden aday olduğunu şöyle sıraladı;"Çalışandan ve emekten yana sol politikaların uygulanması için, ülkemizde demokrasinin geliştirilmesine katkı koymak, işçi, köylü, esnaf ve emeklilerin sorunlarını çözmek, yaşam şartlarını iyileştirmek için, gençlerimizin sosyal yaşamları, geleceklerini teminat altına alabilmek ve eğitim sorunlarının çözümü noktasında projeler üretmek ve uygulamaya sokmak için adayım.

Muğla turizminin ve turizmcilerinin sorunlarını çözmek ve koruyarak gelişimini sağlayacak projeleri uygulamak adına, koylarımızı, Tarım alanlarımızı talan eden yağmalayanlara karşı, sade bir yurttaş olarak burada da verdiğim mücadelenin daha fazlasını, parlamento çatısı altında da vermek için,

Devrimci ve Demokratlar adına, 68' kuşağı, 78 kuşağı ve 80 sonrası kayıp kuşaklar adına, geçtiğimiz yıl gezi direnişindeki insanlar için, ezilenler ve mazlumlar adına mücadele vermek için, güzel ülkem Türkiye'nin gelişmesi büyümesi ve memleketim Muğlama hizmet etmek için ve Muğla'nın tüm ilçelerinin siyasal ve ekonomik taleplerinin takipçisi ve onların Ankara'da ki sesi olmak için adayım."

SONUÇ NE OLURSA OLSUN, CHP İÇİN ÇALIŞACAĞIM…

21 Marttan sonra sonuç ne olursa olsun, seçilen aday ile beraber, küsmeden, yılmadan CHP'nin Muğla ve Bodrum'da en iyi sonucu alabilmesi için çalışacağının sözünü de veren Dr.Kerim Cangır basın açıklamasının sonunda CHP'lilere hitaben şunları söyledi;

"Bu ülkenin aydınlık yüzlü insanları; gençlerimize ve çocuklarımıza yaşanabilir bir MUĞLA bırakabilmek ve sizlere hizmet edebilmek için sizlerden, yol arkadaşlarımdan yetki istiyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Gündoğmuş Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title