Haberler

AK Parti Nilüfer Adayı Esgin, Görükle Ofisini Törenle Açtı

Güncelleme:

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Esgin, Görükle'deki seçim ofisi törenle açtı.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin'in Görükle'deki seçim ofisi törenle açtı. Dr. Esgin, Nilüfer'e hizmet için geldiklerini belirtirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, 30 Mart'ta sandıkların çiçek açacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Görükle Mahallesi'ndeki seçim ofisini Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı törenle açtı. Nilüfer'e hizmet için geldiklerini ifade eden Dr. Esgin, "30 Marta hizmet belediyeciliğe hazır mısınız? 31 Mart sabahına istikrara uyanmaya hazır mısınız?" diye sordu. Görükle Mahallesi'nin hizmet alamadığını dile getiren Dr. Esgin, "Online kütüphaneyle geliyoruz. Nilüfer'i hizmet belediyeciliği ile buluşturmaya geliyoruz. Bir mübadele torunu olarak sizlerin içinden birisi olarak sizlere hizmet etmeye geliyorum" dedi.

"NİLÜFER'DE HERKES AK PARTİ HERKES MUSTAFA ESGİN DİYOR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Bugün Akçalar, Gölyazı ve Görükle Mahallelerini dolaştık. Her yerde büyük bir iştirak ve heyecan var. 30 Mart'ta sandıklar çiçek açacak. Büyükşehirde en büyük farkı bu seçimde elde edecektir. Nilüfer'deki herkes Ak Parti, herkes Mustafa Esgin diyor. 30 Mart'ta yeni bir dönem başlıyor. Bu kadrolar sizlere hizmet getirecek kadrolardır. Buraya metroyu getirecek, gençlik merkezi yapacak kadrolar bu kadrolardır. Halkımız bunu biliyor, 'Yaparsanız siz yaparsınız' diyorlar. Bunu, bu kadrolar ispat etti. 30 Mart'tan sonra Nilüfer'de de bu güzellikler yaşanacaktır" diye konuştu.

"İSTİKRAR SÜRMELİ"

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, istikrarın sürmesi gerektiğini vurgularken, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise son zamanlarda türlü oyunlar oynayanların bunda başarılı olamayacağını çünkü bu partinin millet tarafından kurulup sahip çıkıldığını anlattı.

Konuşmaların ardından seçim ofisinin kurdelesi alkış ve Mustafa Esgin tezahüratlarıyla kesildi.

ALTEPE VE ESGİN BİRLİKTE GÖRÜKLE ESNAFINI GEZDİ

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Mustafa Esgin ile birlikte Görükle'de esnaf ve vatandaşları gezerek sıkıntılarını dinledi. Kahvehanelerde vatandaşlarla tek tek tokalaşarak projelerini anlatan Altepe ve Esgin bir kahvedeki kömür sobasında ısınarak objektiflere gülümsedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Ak Parti Görükle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title