Haberler

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde Yönetim Değişikliği

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinin yönetim kadrosunda değişikliğe gidildiği bildirildi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinin yönetim kadrosunda değişikliğe gidildiği bildirildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, değişiklik kapsamında Opr. Dr. Erhan Hafız hastane yöneticiliğine getirildi.

Başhekim yardımcılıklarına Uzm. Dr. Ali Burak Binboğa ve Uzm. Dr. Ali Gözey, İdari İşler Müdürlüğüne Ökkeş Tazeoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne Fatma Kılıç, Hastane Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürlüğüne Hamza Sabancı, müdür yardımcılıklarına da İlyas Özberk, Muzaffer Yıldız ve Derya Çelik atandı.

Opr. Dr. Erhan Hafız, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinin "bölge ve savaş hastanesi olarak" Gaziantep'e ve bölgeye hizmet verdiğini belirterek, bundan dolayı da bölgenin yüzde 60 yükünü taşıyan bir hastane olduğunu aktardı.

Hastaların ve yakınlarının memnuniyeti doğrultusunda tüm hastane çalışanlarının özverili ve disiplinli bir anlayışı benimsemelerini istediğine vurgu yapan Hafız, "Bu doğrultuda özel hastane mantığıyla farklılıklar yaratmak, gerek hastanenin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, gerekse daha verimli bir çalışma ortamı için organizasyonlar yapmak, daha da önemlisi çağdaş tedavi yöntemleri konusundaki yenilikleri, gerek bilgi, gerekse donanım anlamında hastanemize getirmektir. Hastane çalışanlarına sosyal aktivite alanları oluşturmak, hastanenin mevcut durumunu, yeşil alanları, iç ve dış görünümüyle çağdaş bir yapıya kavuşturmak önceliklerimiz arasındadır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ersin Arslan Ali Burak Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title