Haberler

Dr.çömez Siyahi Gencin Hayatını Kurtardı

Güney Afrika'da bulunan Ak Parti eski milletvekili Dr. Turhan Çömez dün İngiltere'ye döndü.

Güney Afrika'da bulunan Ak Parti eski milletvekili Dr. Turhan Çömez dün İngiltere'ye döndü. Görevinin son gününde Baragwanath Hospital'e getirilen siyahi bir gencin hayatını kurtaran Dr. Çömez, önümüzdeki hafta Basildon Üniversitesi Hastanesi'ndeki görevine yeniden başlayacak.

Oldukca zorlu olan ameliyati başarı ile gercekleştiren Dr. Çömez ve ekibi kalbinden bıçaklanmiş bir genci hayata döndürmeyi başardı. Bıçaklı bir saldırıya uğrayan ve kalbinden yaralanan siyahi genç, Dr. Çömez'in çalıstığı hastaneye getirildi. Saniyelerle yarışan cerrahi ekip genci süratle ameliyata alıp bıçakla yaralanan kalbi ameliyata aldılar. Mucizevi bir şekilde hayata tutunan ağır yaralı genç 3 saat süren başarılı bir ameliyattan sonra yoğun bakıma alındı ve hayata döndü. Güney Afrika'da gönüllü çalışan ve bir ay içinde 50 ameliyat yapan Dr. Turhan Çömez dün İngiltere'ye döndü. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güney Afrika Turhan Çömez Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title