Haberler

DP'li Behçet Saatcı'dan MHP'li Özdağ'a Destek

Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek olağanüstü kongre çağrısı yapan Ümit Özdağ'a destek verdi.

Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek olağanüstü kongre çağrısı yapan Ümit Özdağ'a destek verdi. Saatcı, "Sayıları az da olsa, MHP içersinde ülkücü olarak bildiğimiz diğer milletvekili arkadaşlardan da bu tavrı bekliyoruz" dedi.

Fethiye sokaklarına astırdığı Kürtçe- Türkçe afişler nedeniyle kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiği MHP'den 2013 yılında istifa eden Başkan Behçet Saatcı, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki kişisel hesabından yaptığı açıklamayla MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, partinin olağanüstü kongreye gitmesini isteyen Milletvekili Ümit Özdağ'a teşekkür etti.

Behçet Saatcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"MHP'nin başındaki görevlendirilmiş zatın altında milletvekili olduğundan dolayı kendisine kırgın olduğum hocam Ümit Özdağ'a divandaki görevinden istifa ederek MHP'yi olağanüstü kurultayı toplama çağrısında bulunmasından dolayı davam adına teşekkür ediyorum. Sayıları az da olsa MHP içersinde ülkücü olarak bildiğimiz diğer milletvekili arkadaşlardan da bu tavrı bekliyoruz. Göç yola düzüldükten sonra gelenlerle işimiz olmaz. Bu da böyle biline." - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Behçet Saatcı Ümit Özdağ Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title