Haberler

DP'li Başkan Saatcı'dan Meral Akşener'e Destek

Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, MHP Genel Başkan adayı olacağı konuşulan Meral Akşener'e desteğini açıkladı.

2013 yılında Fethiye sokaklarına astırdığı Türkçe- Kürtçe afişler nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepkisini çeken ve ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilince partisinden istifa eden Behçet Saatcı, DP'ye geçti. MHP'nin oy kaybettiği 1 Kasım seçimlerinin ardından Devlet Bahçeli'ye istifa çağrısında bulunan Saatcı, bugün de sosyal medya hesabından Meral Akşener'e desteğini açıkladı. Saatcı, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Şu anki MHP yönetiminin karşısına dikilen herkes, her türlü saygıyı hak ediyor. Devlet tecrübesi, birikimi ve 28 Şubat sürecinde herkesin sustuğu zamanlarda 'Kazıklı Voyvoda' çıkışıyla gönüllerimizde taht kuran sayın Meral Akşener'in, MHP Genel Başkan adaylığını kutluyor, kendisine başarılar diliyorum."

DELEGELERE SESLENDİ

Behçet Saatcı daha sonra MHP delegelerine seslendi. Sosyal medya üzerinden açıklamalarını sürdüren Saatcı, "Bu görevli insanı anlıyoruz. Ancak 18 yıldır her salı günü, bu zatın her cümlesini alkışlamayı kendilerine görev edinenleri anlamakta güçlük çekiyoruz. Sanılmasın ki tabandaki Ülkücü irade gözlerimizin önünde oynanan bu oyunu fark etmiyor. Bu oyunu bozacak olan şu anki delege arkadaşlarımız. Onlardan önce sağduyulu bir tespit, sonra da cesaretli bir duruş bekliyoruz. Bu işin lamı cimi yok. ya tamam, ya devam" ifadelerini kullandı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Akşener Behçet Saatcı Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title