Haberler

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Açıklaması

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çanakkale’nin Çan ilçesinde katıldığı seçim bürosu açılışının ardından Biga’ya geldi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çanakkale'nin Çan ilçesinde katıldığı seçim bürosu açılışının ardından Biga'ya geldi.

Biga'da partililerle bir araya gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Türkiye'nin üreten bir güç olarak, stratejik konumuyla beraber tarihi yürüyüşüne devam etmesini istiyoruz. Türkiye'ye taahhüdümüz, herkes için demokrasi, herkes için adalet ve herkes için zenginliktir" dedi.

DP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayları Turhan Demir, Nail Babacan, Metin Bolak, Faruk Kısa ve DP İlçe Başkanı Halil İbrahim Bakali ile şehir turu yapan Uysal, daha sonra Kapalı Çarşı önünde vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.

Uysal, yaptığı açıklamada, "Seçimlere az bir süre kaldı, bizler de memleketin her köşesinde düşüncelerimizi, siyasetimizi kadrolarımızla birlikte milletimize ifade edebilmek adına uğraş içerisindeyiz. Memleketinin dağıldığını herkes kendi hanesinde hissediyor ekonomik açıdan, hukuk açısından, toplumsal açısından, gerginleşmiş, ortak faydasını kaybetmiş, hukuka güvenini yitirmiş, gelecek endişesini duyan bir Türkiye portresi var. Bunun karşında bizler de 'Mahkum değilsin, başka bir Türkiye mümkün' diyerek çıktığımız noktada her siyasi hareketin kendisine, kendi yakınlarına, öncelikle temsil ettikleri kitlelere demokrasi, adalet, zenginlik istediği noktada biz diyoruz. Bu ülkenin bütün vatandaşları eşittir. Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik diyoruz. Ülkede parçalanmış milyonlarca yüreği tek yürek yapmak adına büyük uğraş içerisindeyiz. Yüce Allah ve milletimiz yardımcımızdır" ifadelerini kullandı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gültekin Uysal Demokrat Parti Çanakkale Biga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title