Haberler

DP'den İstifa Eden Haymana Belediye Başkanı Turgut Açıklaması

"Biz Demokrat Parti’ye geçerken düşüncemizin ne olduğunu onlar da biliyorlardı.

Yerel seçimlerde aday olduğu DP'den Haymana Belediye Başkanı seçilen Özdemir Turgut, istifasının ardından yoluna bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.

Turgut, yaptığı açıklamada, artık çalışmalarını ve hizmetlerini Haymanalılarla istişare halinde yapacağını ve bağımsız olarak daha iyi hizmet verebileceğini söyledi.

Önemli yatırımları ve hizmetleri halka danışarak yapacaklarını söyleyen Turgut, şunları kaydetti:

"Ben ilk etapta AK Parti'den belediye başkan aday adayıydım. Partim mevcut Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu ile seçimlere gireceğini açıklayınca, halka rağmen siyaset olmaz dedik ve bağımsız belediye başkan adayı olduğumuzu duyurduk. Bazı nedenlerden ötürü bağımsız belediye başkanlığı adaylığımızdan vazgeçtik ve Demokrat Parti'den adaylığımızı netleştirdik. Halkımızın takdiriyle Demokrat Parti'den belediye başkanı seçildikten sonra istifa ettiğimi açıkladım. Ben Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Bey'e hürmetlerimi sunuyor, teşekkür ediyorum. Biz Demokrat Parti'ye geçerken düşüncemizin ne olduğunu onlar da biliyorlardı. Artık bağımsız olarak tüm Haymana'nın Belediye Başkanı olacağım."

Turgut, seçimleri kazandıktan sonra 6 Nisan'da mazbatasını aldıktan sonra belediye binası önündeki konuşmasında Demokrat Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Demokrat Parti Özdemir Turgut Haymana Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title