Haberler

Doyumlu, Çok Amaçlı Salonuna Kavuştu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Doyumlu kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Doyumlu Mahallesi'nde yaklaşık üç ay önce 300 metrekare alan üzerine temeli atılan çok amaçlı salon düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon taahhüdünde bulunan Karaköprü Belediyesi, yapımı tamamlanan çok amaçlı salonları vatandaşın hizmetine sunuyor. Mahallelerine yapılan çok amaçlı salonun mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar, bu hizmetlerinden dolayı Başkan Metin Baydilli'ye teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştiler.

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, Karaköprü Belediye Başkanlığı olarak kırsal mahallelere verdikleri sözlerin hepsini bir bir yerine getireceklerini belirtti.

Düzenlenen törende konuşan Başkan Baydilli "Bugün kırsal mahallemiz olan Doyumlu mahallemizin çok amaçlı salonunu hizmete açtık. İnşallah güzel günlerde Allah kullanmayı nasip eder. Çok amaçlı salon diyoruz. Burası sadece taziyeler için değil, yemekler için, sünnetler için, çocukların kitap okuması için yapılmış bir salon. Salonumuz 300 m2 alan üzerine kurulmuş. 91 m2'si oturma alanı olan salonumuzun 24 m2'si muhtarlık olarak dizayn edildi. Çok amaçlı salonumuz Doyumlu mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Biz Karaköprü'müz için hizmetlere devam edeceğiz. İnşallah diğer kırsal mahallelerimizde de bu hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Karaköprü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title