Haberler

Dow Sendromlu Öğrenciler İçin Anlamlı Kutlama

Kütahya’nın Simav ilçesinde özel çocuklara özel eğitim hizmeti veren Fatih Mahallesindeki Derman Özel Rehabilitasyon Merkezinde Dünya Dow Sendromu Günü münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde özel çocuklara özel eğitim hizmeti veren Fatih Mahallesindeki Derman Özel Rehabilitasyon Merkezinde Dünya Dow Sendromu Günü münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe özel Rehabilitasyon Merkezinde görevli idareci ve öğretmenlerin yanı sıra okulda eğitim hizmeti alan 6 Dow Sendromlu öğrenci ve aileleri katıldı.

Okulun Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kutlamada Dow Sendromlu öğrenciler okul yönetimi tarafından onurlarına yaptırılan pasta üzerindeki mumları söndürdü ve pastayı birlikte kesti.

Öğrenci velisi 2 çocuk annesi Ayşe Özbakır (46), "Evlatlarımız için böylesine anlamlı bir günde özel bir kutlama düzenlenmesi bizi gururlandırdı. Öğretmenlerimizden ve aldığımız hizmetten son derece memnunuz. Öğrencilerimiz evimizden alınıyor, eğitim bittikten sonra özel araçlarla evimize tekrar teslim ediliyor. Hizmetlerden memnunuz" dedi.

Eğitimci Sevgül Aksu (32), "Özel çocuklarımıza özel eğitim veren bir kurumuz. Biz burada özel çocuklarımızla bütünleşmiş haldeyiz. Özel çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların yüzünün gülmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu günde Dünya Dow Sendromlular Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledik. Hep birlikte mutlu olduk" diye konuştu.

Okul müdürü Hüseyin Cihan (56), "60 öğrencimize 4 branş öğretmenimizle ilçemizdeki özel öğrencilerimize elimizden gelenin fazlasıyla özel hizmet vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ve ailelerinin yüzünü güldürmeye, davranışlarını geliştirmeye gayret sarf ediyoruz. Ayrıca yaşıtlarıyla birlikte bir arada bulunmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Velilerimizin bize gösterdiği teveccüh sayesinde bu hususta başarılı olduğumuzu tahmin ediyoruz. Bu günde Dünya Dow Sendromlular Günü münasebetiyle okulumuzda eğitim hizmeti alan 6 Dow Sendromlu öğrenci için anlamlı bir kutlama programı düzenledik. Katkılarından dolayı velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title